Banel Nicolita

A avut o viaţă grea, dar destinul a ţinut cu el pentru că acum are o familie perfectă şi o carieră de succes. După mai multe discuţii pe care le-a avut în trecut cu tatăl său, sportivul a trecut peste orice problemă apărută.

Pentru că a reuşit să scape din sărăcie şi să se ridice din punct de vedere profesional, fotbalistul nu a uitat de unde a plecat şi şi-a ajutat fiecare membru din familie în parte, cumpărându-le fraţilor săi apartamente şi masini. În ciuda acestui lucru, se pare că tatăl sportivului de fiecare dată când avea ocazia vorbea urât despre fiul său, dar se pare că Bănel Nicolită a trecut peste şi şi-a iertat tatăl. Surse apropiate din anturajul sportivului au mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, că fotbalistul îşi ajută tatăl financiar.

Banel Nicolita si tatal sau au facut pace
Banel Nicolita si tatal sau au facut pace
Mai mult, Marian Nicolită (n.r -tatal lui Bănel) îl sună doar când are nevoie de bani: "Au o relaţie bună acum. Ştiu că cei doi au vorbit ultima dată, la telefon, acum trei săptămâni, când tatăl lui Bănel avea nevoie de bani iar el i-a trimis 200 de euro (n.r -900 de lei)…. cam atât îi dă pe lună. Am auzit că îl sună doar pentru bani nu să îl întrebe ce mai face... Bănel îl ajută cât poate şi el. Acum tatăl lui şi-a făcut altă familie, dar nu ştiu cât de fericit este."
Tatal fostului stelist a trait intr-o casa daramata din Faurei
Tatal fostului stelist a trait intr-o casa daramata din Faurei

CITESTE SI:

Banel Nicolita si-a parasit nevasta si s-a intors la prima dragoste! Fotbalistul si-a lasat sotia pe plaja si a fugit la...

Zi mare pentru Banel Nicolita! Fotbalistul a devenit tatic pentru a doua oara! Vezi prima poza cu mamica si bebelusul!


Îi doreşte binele tatălui său
Pentru că ţine la el, Nicoliţă are grija de el să nu îi lipsească nimic. Sportivul i-a cumpărat acestuia o casă pe care a avut grijă să o şi renoveze. Chiar dacă fiul său îi dă bani cât să se descurce financiar, tatăl fotbalistului a plecat în Franţa, la cerşit pentru câteva luni. Însă, a fost adus înapoi de Banel, care i-a promis că îl va susţine financiar.


Oana Pascaru

Citeste despre:banel nicolita isi ajuta tatal, banel nicolita certat cu tatal sau


Share On Facebook