Acasă » Galerie foto » Amănunte ŞOCANTE din accidentul feroviar! Mama a lăsat un bilet de adio şi şi-a aruncat copiii în faţa trenului

Amănunte ŞOCANTE din accidentul feroviar! Mama a lăsat un bilet de adio şi şi-a aruncat copiii în faţa trenului

De: Cancan 17/08/2017 | 11:15
Imagini accident Brăneşti sursă foto: Facebook Marian Liscan

Patru persoane au murit după ce au fost lovite de tren în halta Brăneşti. Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

UPDATE 20.00. Rudele femeii au ieşit la fumat, într-o pauză de audieri de la Parchetul Buftea. Soţul Alexandrei este doborât!

Asupra lui George planează bănuieli că ar putea fi autorul moral al faptei
Asupra lui George planează bănuieli că ar putea fi autorul moral al faptei

Fratele nu poate să creadă că Alexandra a putut fi capabilă să ia cu ea incă patru suflete
Fratele nu poate să creadă că Alexandra a putut fi capabilă să ia cu ea incă patru suflete

UPDATE 18:58. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă prima imagine cu femeia care s-a aruncat în faţa trenului cu cei trei copii. 

UPDATE 15:25 Cumnatul Alexandrei a mărturisit că femeia, care aflase că este însărcinată, se pregătea să avorteze.

”La început când s-au cunoscut părinţii ei nu au fost de acord cu fratele meu… Pentru că noi suntem ţigani şi asta tot.  Ea era mai timidă, mai ruşinoasă, nu vorbea stânga-dreapta. În urmă cu o săptămână fratele meu a venit la mine să-mi ceară nişte bani… Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Şi a spus atunci, uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm şi copilul asta. Oricum, aşa vrut Dumnezeu”, a declarat cumnatul Alexandrei pentru click.ro.

UPDATE 15:13 Expertul criminalist Dan Antonescu a dezvăluit premisele de la care se pleacă în cazul femeii care s-ar fi aruncat în faţa trenului împreună cu cei trei copii.

„Dacă vrem să vorbim despre încradarea juridică a faptei e simplu: omor calificat. E o crimă cu premeditare asupra a două sau mai multe persoane. Ulterior, avem de-aface cu sinuciderea autorului. Cei 3 copii minori nu aveau cum să înţeleagă gestul mamei şi aveau încredere în ea. E o problemă..dacă fata mai mare a fost de acord, dacă a fost convinsă să stea în faţa trenului, dacă a fost forţată..e inutil să mai facem supoziţii. Sunt curios să vedem ce o să iasă la investigaţii. Acele chinuri pot fi cauzate de o boală psihică, fizică, fie de un tratament violent în cuplu. Acestea ar fi premisele de la care se pleacă”, a explicat la Realitatea TV expertul criminalist Dan Antonescu.

UPDATE 14:41 În urmă cu două minute, soţul Alexandrei a fost luat de poliţişti şi dus la audieri.

Soţul Alexandrei a fost luat de poliţişti şi dus la declaraţii
Soţul Alexandrei a fost luat de poliţişti şi dus la declaraţii

UPDATE 14:33 Oamenii prezenţi la faţa locului susţin că femeia ar fi fost internată de două ori la Obregia cu depresie. Susţinea că soţul era gelos. Familia urma să o interneze din nou în spital. În scurt timp, familia urmează să fie dusă la audieri.

UPDATE 14:24 Un preot venit la faţa locului a declarat că „nu va face o slujbă pentru sinucigaşi”. În momentul în care reporterii i-au atras atenţia că cei mici nu ar fi avut cum să îşi dorească să moară, preotul a spus că nu se poate arunca în a trage concluzii.

„Nu voi face o slujbă pentru sinucigaşi. Încă nu am toate datele, nu pot să mă arunc în a trage concluzii sau să fac ceva”, a spus preotul, potrivit gandul.info.

UPDATE 13:20 Soţul femeii a ajuns la locul incidentului în urmă cu câteva momente.

Bărbatul s-a arătat foarte afectat de cele auzite şi a izbucnit în plâns, nu a dorit să facă nici o declaraţie pentru moment.

Soţul victimei a ajuns la locul accidentului.
Soţul victimei a ajuns la locul accidentului.

UPDATE 13:15  Se pare că femeia a vrut să divorţeze de soţul său, din cauza geloziei excesive, pe 07.11.2008, însă în 2009 s-a răzgândit şi şi-a retras cererea de divorţ.

UPDATE 13:08 Fratele femeii este şocat de ceea ce se întâmplă şi a declarat că soţul nu o maltrata.”Nu avea (n.r. probleme). Se înţelegea bine cu bărbatul. Nu lucra nicăieri, stă în Ferentari. Acum un minut am auzit. Poate, ferească Dumnezeu, e altcineva. Este sora mea, o cheamă Alexandra Nedelcu”, a declarat fratele victimei.

UPDATE 13:03  Potrivit România TV, femeia era din Bucureşti şi mergea cu cele trei fete de trei, opt şi zece ani, la bunici, la Brăneşti. Motivul sinuciderii ar fi fost faptul că fetiţa cea mare ar fi suferit de o boală gravă, potrivit România TV.

UPDATE 12:44 Familia femeii care a murit împreună cu cei trei copii nu cred că aceasta ar fi avut probleme cu soţul. ”Bărbatul ei e foarte bun. Nu aveau, nu aveau greutăţi. Nu era, nu era însărcinată. Nu avea nicio problemă. Voia să plece acasă. Nu se certau. Nu, nu lucrează. Soţul meu e acolo. 30 de ani avea parcă”, a declarat cumnata femeii care a murit împreună cu cei trei copii.

UPDATE 12:30 Un martor susţine că localnicii din Brăneşti au discutat seara trecută atât cu femeia, cât şi cu soţul acesteia. Potrivit acestuia, aceştia vorbeau despre problemele pe care le aveau şi păreau foarte deprimaţi. ” Se presupune ca e vorba de o sinucidere. Multi oameni spun că familia a fost văzută ieri seară în localitate, vorbind despre problemele lor şi că erau deprimaţi. Se pare că femeia era însoţită aseară de soţ şi de copii. Despre bărbat atât se ştie: că a fost prezent aseară, cu ei, în discuţiile purtate cu câţiva localnici.„, a mărturisit bărbatul. Acesta susţine că a fost şocat când a văzut accidentul. „Am vazut de aici, de la distanta, nu am voie sa ma apropii…Un copil care era agatat de unul din tampoanele trenului. Imi cer scuze, mi s-a facut rau.L-au luat cei de la procuratura. L-au scos usor si l-au pus pe un cearceaf alb.„, a mai spus acesta.

UPDATE 12:00Am văzut-o pe femeie cum stătea pe calea ferată. Nu schiţa niciun gest că vrea să se dea la o parte. Era foarte clar că vrea să se sinucidă. Am frânat, dar a fost prea târziu. Unul dintre copii este prins între locomotivă şi primul vagon. Era cu copilaşii în faţă şi s-a aruncat în faţa trenului. Am claxonat. A ieşit din pădure şi s-a aruncat cu toţii, în faţa trenului. Pe unul îl avea în braţe, pe ceilalţi i-a târât”, a mărturisit mecanicul trenului.

UPDATE 11:50 A fost găsit şi un bilet de adio. Se pare că ar fi fost o răzbunare din dragoste, iar poliţia va audia persoana căreia îi era destinat mesajul. Mama ucisă de tren era însărcinată. Potrivit Antena 3, în bilet era scris: „Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa„.

UPDATE 11:30Controlorii au spus că au fost loviţi nişte copii. Uşile sunt închise, nu avem voie să coborâm. E multă poliţie. La 9 am plecat din Bucureşti, după 10-15 minute s-a oprit trenul. Ni s-a spus că o să mai dureze, că o să vină cei de la Criminalistică să facă poze, dar nu se ştie cât timp.”, a spus o pasageră.

UPDATE 11:20 : Cei de la CFR dau primele detalii despre cazul femeii şi a copiilor ei care au fost ucişi de un tren Inter Regio. Purtătorul de cuvânt al instituţiei a explicat circumstanţele accidentului. „Un tren inter regio a lovit mortal 4 persoane. Trenul circula cu 160 de km la ora. E exclusă varianta evitării. Trenul va pleca cu întârziere de aproimativ două ore. Procuratura şi IML vor sosi la faţa locului şi vor da verde pentru plecarea trenului Restul trenurilor care trec pe acolo vor avea întârzieri. Mai erau doar două trenuri care circulau pe acolo„, a spus Alina Predescu.

Mai întâi a fost descoperită o minoră lovită de tren, iar ulterior, în spatele trenului, la 500-600 de metri, au fost găsite alte trei persoane decedate, o femeie şi doi copii. 

Autorităţile fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Poliţiştii iau în calcul varianta ca cei patru să fi traversat linia ferată fără să se asigure. Circulaţia pe acel tronson de cale ferată este blocată. 

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:00 de o persoană care a văzut trupurile persoanelor decedate.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...