Cristi Borcea

La numai patru zile dupa ce a martusit ca este insarcinata si a dat de inteles ca bebelul este al lui Cristi Borcea, noi detalii uluitoare ies la iveala. CANCAN.ro a aflat de cand sunt Valentina Pelinel si Cristi Borcea impreuna.

Au trecut mai bine de doi ani de cand au inceput sa circule zvonuri conform carora Cristi Borcea ar avea o relatie extraconjugala cu Valentina Pelinel. Pe vremea aceea, ea era casatorita cu Cristian Boureanu, de care, insa, intre timp, a divortat. Zvonurile au inceput sa devina realitate in 2013, atunci cand Valentina Pelinel a fost fotografiata de paparazii CANCAN.ro iesind din inchisoarea in care se afla incarcerat fostul presedinte al lui Dinamo.

Cristi Borcea

In urma cu cateva zile, ea a declarat public faptul ca este insarcinata in patru luni si ca va aduce pe lume un baietel. Blondina a lasat clar sa se inteleaga ca tatal bebelusului sau este Cristi Borcea si a promis ca va lamuri lucrurile imediat ce se va intoarce din vacanta, adica la sfarsitul acestei luni. De cand a explodat bomba, fel de fel de zvonuri si ipoteze au fost aruncate in presa. Un lucru este, insa, foarte clar. Alina, sotia actuala a fostului presedinte de la Dinamo, este distrusa de durere, dar a declarat ca nu are de gand sa isi paraseasca sotul pentru nimic in lume.

Cristi Borcea


Sunt impreuna de mai bine de cinci ani!

CANCAN.ro a aflat detalii uluitoare despre Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Mai exact, ei formeaza un cuplu de mai bine de cinci ani, atunci cand ea era sotia lui Cristian Boureanu, iar el al Mihaelei Borcea:

Cristi Borcea

”Noptile lor de amor se petreceau in apartamentul Valentinei din New York. Boureanu nu avea nimic impotriva ca Valentina sa mearga acolo, stiind ca orasul acela este a doua ei casa. Insa, ea profita din plin de aceste plecari pentru a-si trai iubirea cu Borcea. Pelinel pleca prima, el ajungea acolo dupa cateva zile. Petreceau impreuna si cate doua saptamani. Acolo se iubeau liber, se plimbau in oras, se tineau de mana, mergeau la restaurante. Nu le pasa de nimeni si de nimic. Cristi era atunci casatorit cu Mihaela, dar Alina era amanta oficiala de mai bine de sase ani”, ne-a marturisit un apropiat al omului de afaceri.

Andreea Negoita

Citeste despre: cristi borcea, cristi borcea valentina pelinel, cristi borcea amanta


Share On Facebook