Anca Badiu
Anca Badiu spune ca este terorizata de fostul iubit


Cantareata Anca Badiu nu reuseste sa-si revina din depresia care o chinuie de luni bune si spune ca nici tratamentul cu antidepresive nu o ajuta foarte mult. “Am ajuns o leguma”, a declarat ea pentru CANCAN.ro.
 

Anca Badiu spune ca este terorizata de fostul iubit
Anca Badiu spune ca este terorizata de fostul iubit
A stat baricadata in casa, in intuneric, timp de mai multe zile , gandindu-se in fiecare clipa ca ar putea muri, si a ajuns de urgenta la doctor, care i-a prescris un tratament cu antidepresive. Desi au trecut patru luni de la acel episod, starea de sanatate a Ancai Badiu nu este deloc buna. Se lupta in continuare cu depresia, iar de curand a trecut si pe somnifere.  “Sunt pe tratament de luni bune si nu reusesc sa-mi revin. Nu pot sa spun ca starea mea este la fel de grava ca atunci cand am ajuns de urgenta la spital, insa depresia ma chinuie in continuare. M-am izolat de lume, nu-mi place nimic, sunt apatica”, a declarat cantareata. Badiu spune ca zilele trecute a ajuns din nou la doctor, si asta pentru ca nu dormea deloc noaptea.
“Medicul mi-a prescris somnifere. Ziua iau antidepresive, seara pastille pentru somn, sper sa ma ajute combinatia asta. Am inceput sa mai dorm, insa sunt in continuare depresiva. Am mare noroc cu prietena mea Carmen, care este alaturi de mine tot timpul si care ma incurajeaza. Ea spune ca o sa fie bine, sper din tot sufletul sa aiba dreptate”, a mai spus Badiu.

Nu putea sa respire

Cantareata afirma ca fostul iubit a lovit-o cu piciorul in timp ce se afla in parc
Cantareata afirma ca fostul iubit a lovit-o cu piciorul in timp ce se afla in parc
CANCAN.ro a prezentat in exclusivitate in urma cu cateva luni drama prin care trece Anca Badiu. “Nu am putut dormi timp de zece zile, imi era frica sa nu ma asfixiez, nu puteam sa respir. Ma temeam sa nu mi se intample ceva, sa nu-mi fac singura rau”, spunea atunci cantareata. Badiu povestea ca depresia a pus stapanire pe ea incet-incet, trezindu-se intr-un cosmar. „Oricine are zile mai proaste si tocmai de aceea am sperat ca voi scapa de depresie, insa m-am inselat amarnic. Am simtit la un moment dat ca starea mea de sanatate se agraveaza, insa nici atunci nu am facut nimic. Ma concentram pe cariera, stateam in studio, lucram foarte mult pentru ca voiam sa iasa totul bine. Sunt o perfectionista din fire", declara Anca Badiu in urma cu cateva luni.

Bogdan Galca

 

Citeste despre:anca badiu, depresie, pastile, doctor, frica, somn, cantareata


Share On Facebook