anca turcasiu

Anca Turcasiu si-a inceput anul in vacanta timp de o luna de zile in Myanmar si Filipine, dupa ce anul trecut s-a zvonit ca va divorta, dar totul s-a dovedit a fi o gluma proasta.
 

Anul trecut s-a zvonit ca va divorta, dar totul s-a dovedit o gluma sinistra a lui Cristian Tantareanu. Acum, Anca Turcasiu (45 de ani) recunoaste ca relatia cu sotul ei nu mai e ca la inceput, dar ca e la fel de puternica, din alte perspective.

anca turcasiu

 

Vedeta reuseste sa arate impecabil de fiecare data, iar orele petrecute in sala de sport si o alimentatie sanatoasa au dat rezultate.

anca turcasiu

 

Cantareata a postat pe pagina ei de socializare poza din vacanta care se afla, alaturi de un citat: ''Am inceput anul urcand trepte. Cine ma mai ajunge?'', Anca a incepand noul an cu forte proaspete.

anca turcasiu

 

Imediat a primit comentarii de lauda, Anca are o silueta de invidiat, pe care si-o mentine prin mancare sanatoasa si sport.
 

Anca Turcasiu, silueta unei adolescente

Anca Turcasiu a reusit de-alungul timpului sa isi pastreze aceeasi greutate, fara sa faca prea multe eforturi. Actrita a marturisit ca face mult sport si are o alimentatie echilibrata.


Loredana Toma

 

Citeste despre: anca turcasiu, vacanta, inceput an, vacanta


Share On Facebook