andreea balan

Andreea Balan trece prin momente de urere crunta, dupa ce bunica ei s-a stins din viata in urma unui atac cerebral. Artista a facut publica o imagine, in care tristetea i se vede pe chip.

In urma cu putin timp, Andreea a postat pe un cont de socializare prima fotografie cu ea dupa ce a aflat ca bunica ei s-a stins din viata.

andreea balan

Interpreta este imbracata in negru si chiar daca  este machiata se vede clar urma durerii in privirea ei. Andreea a tinut foarte mult la bunica ei si a suferit enorm atunci cand a aflat ca femeia nu mai are nicio sansa sa supravietuiasca.

Citeste si

Keo, nu te supara, este numai vina ta! Imagini cu Andreea Balan aproape goala la pieptul iubitului american au ajuns deja pe net!

Asteptarea a luat sfarsit! Andreea Balan si-a cunoscut iubitul din America

Nu era in Romania cand a aflat tragica veste

Andreea Bălan a aflat de moartea bunicii sale şi a scris pe Facebook primele cuvinte despre aceasta. ”E 7 dimineaţa în LA. Acum m-am trezit şi tocmai am aflat (din presă!) că bunica mea dragă care m-a crescut, s-a ridicat la cer. Sunt extrem de supărată şi afectată. Postarea de acum 2 ore cu mine zâmbind, fusese programată din ţară şi prin urmare am şters-o. Vă pup şi vă mulţumesc că sunteţi alături de mine”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

L.L

Citeste despre: andreea balan, andreea balan in doliu, andreea balan sexy


Share On Facebook