Andreea Banica

Vedeta si sotul sau au plecat dupa sarbatori intr-o vacanta in Thailanda pentru a se relaxa. Pentru a le arata prietenilor virtuali ce face si pe un merge interpreta posteaza periodic poze pe conturile sale de socializare.
 

De fiecare data agenda unui artist, de sarbatori este foarta incarcata, deoarece in general cantaretii sunt nevoiti sa onoreze invitatiile concertelor. Astfel, dupa un program destul de solicitant in ultima luna din 2015, Andreea si sotul ei Lucian Mitrea au plecat intr-o vacanta in Thailanda. In ultima sa postare de pe o retea de socializare, vedeta apare mai mult dezbracata, decat imbracata. Interpreta s-a lasat fotografiata de sotul sau, in apa fara sutien. Blonda avea doar slipul negru, minuscul pe ea. Prietenii virtuali au inrosit butonul de like si au comentat imediat postarea: "Jur! Avem cu ce ne mandrim. Uite asa le mai spargem nasul la straini! Bravo!" , "Andreea esti foarte sexy", "Esti superba in toate, sa fii sanatoasa si intreaga familie si sa ne incanti cu muzica ta si cu tot ce stii tu mai bine. Zile frumoase sa aveti cat mai stati pe acolo. Distractie placuta."

Andreea Banica este fara sutien
Andreea Banica este fara sutien


Andreea si Lucian se iubesc din anii liceului

Cantareata si Lucian Mitrea s-au cunoscut la 16 ani, iar de atunci se iubesc nebuneste. Cu toate acestea, zvonurile infidelitatii nu i-au ocolit nici pe ei, mai exact pe sotul cantaretei. De fiecare data, cei doi au negat vehement aceste speculatii, sustinand ca formeaza un cuplu fericit si ca se iubesc la fel ca-n prima zi.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: andreea banica in vacanta, andreea banica fara sutien, andreea banica in thailanda


Share On Facebook