Andreea Liptak a fost inlocuita la pupitrul Stirilor ProTV! Vezi ce va face in continuare in cadrul trustului si posibilul motiv al schimbarii ei
Andreea Liptak

Telespectatorii Pro TV au fost luati prin surprindere ieri dimineata, cand la pupitrul stirilor ProTV nu a mai aparut Andreea Liptak.

Mihai Dedu a avut o alta partenera de prezentare la matinalul Pro TV. O alta blonda, Lavinia Petrea, i-a luat locul prezentei obisnuite, Andreea Liptak.

Incepand din aceasta saptamana, prezentatorul Stirilor Pro TV de dimineata, Mihai Dedu, va aduce cele mai noi informatii telespectatorilor impreuna cu Lavinia Petrea si Andreea Marinescu.

Cele doua jurnaliste vor trai, pe langa emotiile transmisiunilor in direct, de pe teren, pe cele de la pupitrul rezervat prezentatorilor Stirilor Pro Tv de dimineata, pentru ca i se vor alatura alternativ, cate o saptamana fiecare, lui Mihai Dedu.

"Este o experienta minunata! Dupa primele cuvinte rostite in direct, de la pupitrul stirilor, simteam ca imi iese inima din piept de emotii! Am de ani de zile experienta live-urilor, pe care le fac cu multa pasiune pentru aceasta meserie, dar in studio este putin diferit. Nu eram obisnuita sa fie atata liniste in jur, parca imi auzeam si pulsul! In plus este o alta disciplina in studio fata de transmisiile de pe teren. Mihai Dedu a fost extraordinar! La fel ca si restul echipei! M-au ajutat si m-au sustinut sa ma integrez. Sper din suflet sa fiu pe zi ce trece mai buna, iar telespectatorii sa se uite cu drag. Ma bucur ca voi face in continuare si munca de teren si ca-l pot imparti pe Mihai cu Andreea, colega mea de la eveniment!", a spus Lavinia.

"E o mare provocare si o mare sansa, insa as minti daca nu as recunoaste ca a fi prezentator la Stirile Pro Tv - stiu, poate fi considerat un stereotip - a fost ce mi-am dorit inca de cand m-am angajat! Tin minte ca imediat ce am ajuns in Bucuresti, dupa trei ani de teren la Pitesti, stand de vorba cu Alex Donovici, secretarul general de redactie, i-am zis ca eu asta vreau sa fac si mi-a zis sec: "Pai ai de munca, inainte sa ajungi sa faci asta!" si a avut dreptate ... Am avut de muncit si de acumulat experieta multa, am avut nevoie de timp sa invat, sau sa fur cum se face meseria de jurnalist ! Acum a venit momentul ... dupa 11 ani in care fac ce am visat sa fac! Nu stiu sa descriu in cuvinte emotia si fericirea din sufletul meu, stiu doar ca am un sentiment minunat, pe care sper sa il traiasca orice om care face o meserie care ii place ! Cand am intrat prima oara in studio, desi stiu ca e o munca de echipa si am invatat asta inca de acum 11 ani, mi-am dat seama ca fiecare om de langa mine, din echipa de dimineata e omul de baza pentru rezulatul final si ca eu fara ei ...fara sunet, fara imagine, fara regie, fara Mihai, Busu, Neti si gasca de la sport, sunt doar o fata de la televizor. Impreuna suntem echipa Pro Tv. ACEA echipa foarte fresh de dimineata, care aduce informatie clara, corecta, dar si zambet in sufletul celor care se uita la noi! Partea cu adevarat surprinzatoare este ca nu voi rupe legatura cu ce am facut pana acum si cu ce m-a ajutat sa ajung aici! Voi fi corespondent in continuare, voi putea sa fiu jurnalist, sa alerg pe teren si sa aflu totul in doua saptamani pe luna pentru ca o saptamana o sa fiu la pupitru si o alta pe teren ... la inundatii, descinderi, la incendii si oriunde va fi nevoie ... de un reporter Pro Tv!" spune la randul ei Andreea Marinescu.

Se pare ca unul dintre motivele pentru care Andreea Liptak nu mai este pupitrul Stirilor ProTV este faptul s-a implicat alaturi de sotul ei, Razvan Spiridon, si el fosta vedeta ProTV, intr-o afacere cu produse cosmetice foarte scumpe.