Loading the player...

Andreea Marin nu mai este de mult în lumina reflectoarelor, dar cu toate astea îşi păstrează un standard de viaţă foarte ridicat. După vânzători care-ţi cară plasele, ce urmează? Să sunăm la uşa Andreei şi să ne răspundă majordomul?

Orice amărât de film Disney ne învaţă că zânele şi prinţesele nu-şi fac singure cumpărăturile. Ar fi şi culmea! Ele nu sunt ca noi, nu fac parte din lumea noastră, probabil dacă ar încerca singure să-şi cumpere un kil de cartofi, le-ar păcăli ţăranii şi le-ar lua 100 de lei pe el. Sau, mai grav, ar lua ceapă în loc, că doar ce zână ştie cum arată cartofii?!

Eşti vânzătoare şi abia ai ce mânca din salariul de 10 milioane pe lună? Surpriză! Dacă vine o zână să cumpere de la tine, trebuie să cari şi saci.
Eşti vânzătoare şi abia ai ce mânca din salariul de 10 milioane pe lună? Surpriză! Dacă vine o zână să cumpere de la tine, trebuie să cari şi saci.


Zâna Andreea Marin nu face nici ea excepţie de la regulă. Ieri, 8 februarie, în jurul orei 12:00, fosta nevastă a lui Ştefan Bănică şi adorata bunicilor din întreaga ţară şi chiar din diaspora a fost fotografiată în timp ce îi permitea unei supuse din împărăţie să-i care plasele la maşină. Întâmplător, o biată vânzătoare. Oare săraca femeie a închis magazinul cât i-a cărat paporniţele de poveste ale Andreei în MeLeu?

Se subînţelege, sperăm, că, dacă o zână tot face efortul de a merge la piaţă, nu poate merge decât într-o piaţă din zona de nord a capitalei. În cazul Andreei Marin, a fost vorba despre o piaţă din zona Pipera. Femeia i-a vândut Zânei nişte fructe, după care i le-a şi cărat la maşină că, de, dacă punea ea mâna, Doamne fereşte, i se putea scutura praful de stele de pe omoplaţi.

Maria Apostol

Citeste despre: andreea marin, andreea marin servitoare cumparaturi


Share On Facebook