andreea marin

Andreea Marin a avut parte de un an extrem de ciudat, in care a trecut de la extaz la agonie si invers. Acum, insa, "Zana" este toata un zambet si, potrivit anumitor speculatii, s-ar pregati deja sa devina mamica.

Anul trecut, exact pe timpul acesta, prezentatoarea TV traia un adevarat cosmar, hotarand sa divorteze de sotul ei de la vremea respectiva, Stefan Banica Jr.

Andreea radiaza de fericire de cand a devenit sotia lui Tuncay
Andreea radiaza de fericire de cand a devenit sotia lui Tuncay

Acum, "Zana" are o noua "jumatate, in persoana turcului Tuncay Ozturk, si viitorul suna cat se poate de roz. Mai ales ca, potrivit ultimelor speculatii din presa, Andreea ar fi deja insarcinata cu partenerul ei de viata.

Andreea si Tuncay s-ai casatorit in mare trecut, in decembrie anul trecut
Andreea si Tuncay s-ai casatorit in mare trecut, in decembrie anul trecut

Prezentatoarea TV a decis sa rupa tacerea si sa spuna lucrurilor pe nume, spulberand misterul asa-zisei sarcini. "Nu sunt insarcinata! Cu toate acestea, ma mai gandesc la un copil. Dar lucrurile astea nu vin cand vrei tu, ci cand vrea Dumnezeu", a declarat Andreea Marin pentru Antena 1.
________________________________________

CITITI SI:

Andreea Marin nu osa fie inselata niciodata! Ce nu are Tuncay voie sa faca

Adevarul despre viata de familie a Andreei Marin cu turcul Tuncay! El conduce, ea plateste, iar la mall patesc mereu ASTA!

Este INSARCINATA? Fotografia care o da de gol! Ce poza a publicat Andreea Marin pe Internet
________________________________________

Totodata, intrebata daca este fericita alaturi de proaspatul ei sot, diva a raspuns sugubat: "Daca as spune 'nu', m-ati crede? Nu se citeste fericirea pe fata mea?"

Si-a schimbat numele!

In urma casatoriei de la finele anului trecut, Andreea Marin nu a primit doar inima lui Tuncay Ozturk, dar si numele de familie al turcului. "E clar ca daca m-am casatorit, mi-am schimbat si numele, asa mi se pare normal", a recunoscut faimoasa prezentatoare TV.

J.D

Citeste despre: andreea marin, andreea marin insarcinata, andreea marin gravida, andreea marin sarcina, tuncay ozturk, andreea marin ozturk


Share On Facebook