Tonciu

Dupa o perioada in care a evitat sa dea declaratii despre despartirea de Nicolae Mitea, Andreea Tonciu da cartile pe fata si spune adevaratul motiv pentru care a rupt relatia.

Andreea Tonciu a marturisit in sfarsit care este motivul pentru care s-a despartit de Niki si declara ca de data asta ruptura este definitiva.

Tonciu

"Despartirea este definitiva. Nu am vrut sa mai vorbesc despore asta, pentru ca am facut-o de multe ori. Imi e rusine sa mai vorbesc. Nu ne mai intelegeam, nici macar nu ne mai certam in ultima vreme. Eu mi-am dorit o familie, dar din pacate el nu a vrut sa renunte la familia lui. De jumatate de an locuiam cu sora lui si cu cel mic. Si acest lucru ma deranja. Mi-a spus ca daca nu imi convine situatia, sa imi iau hainele si sa plec, pentru ca sora lui nu va pleca niciodata de acolo. Mi-am dat seama ca nu este barbatul cu care sa-mi intemeiez o familie. Lumea o sa creada ca sunt o femeie rea, dar eu mi-am dorit sa fiu doar cu el. I-am propus sa ne mutam impreuna cu chirie, dar nu a vrut.", a declarat Andreea Tonciu la Antena 1.

Citeste si

Andreea Tonciu, cu ochii in lacrimi! Anuntul a fost facut in aceasta dimineata: "Sunt terminata, am sufletul sfasiat!"

Alerta pe strazi! Andreea Tonciu si-a luat permis si are pe mana un bolid de 50 de mii de euro

Andreea se apara de fostul socru

Atunci cand a auzit ce sustine tatal fostului ei iubit, Tonciu a luat foc. Bruneta i-a replicat tatalui lui Mitea ca nu cunoaste ce s-a intamplat in casa lor, intrucat nu a locuit niciodata cu ei. Aceasta sustine ca facea toate treburile casei si ca acuzatiile care i se aduc nu au justificare.

L.L

Citeste despre:andreea tonciu, andreea tonciu despartire de mitea


Share On Facebook