Andreea Tonciu

Nu a mai fost multumita de infatisarea ei si, mai ales, de glumele care se faceau pe seama nasului sau, asa ca Andreea Tonciu a mers in Turcia sa se opereze. Dupa multe speculatii pe tema noii sale fizionomii, bruneta a aparut in fata lumii.

Si nu oricum, Andreea a venit mandra de noul ei nas, pregatita sa le faca zile negre celor care au ras pana acum de ea.

Tonciu

Prima aparitie a Andreei a avut loc in platoul emisiunii “La Maruta” de la PRO TV, iar rezultatul pare sa fi fost nu numai pe placul brunetei, ci si pe cel al telespectatorilor.

“Eu sunt foarte suparata cand vade asemenea chestii si mi se pare urat! Numai eu aveam nasul mare sau ce? Eu am lucrat la o anumita televiziune si acolo s-a spus ca am nasul mare si de atunbci au ras toti de mine! A fost foarte greu, iti dai seama, dar am avut oameni care au fost de buna calitate langa mine si chiar ma simt foarte multuimita!”, a declarat Andreea Tonciu pentru emisiunea “La Maruta”.

Andreea Tonciu

Andreea este foarte suparata cand vine vorba despre rautatile din trecut.

"Toata lumea cand ma vedea spunea uite-o pe nasoasa de la televizor! Nas si doar nas, atata vedeau toti! Oameni rai! In sufletul meu era altceva, chiar daca incercam sa rad! Am scapat de o suparare. Nu am niciun mesaj pentru cei care m-au jignit ca e cel mai bine sa nu ii bagi in seama!", a spus suparata fosta iubita a lui Mitea.

Mesaj pentru rautaciosi

Fericita ca a scapat de nasul care i-a creat atatea probleme, Andreea a avut si un mesaj pentru cei care au ras de ea. Asta, desigur, la indemnul lui Catalin Maruta.

Andreea Tonciu

“Mesajul pentru toti cei care m-au jignit este manca-mi-ati nasul, dar ala vechi, nu asta nou!”, a mai spus bruneta.

R.O.

Citeste despre: andreea tonciu nas, andreea tonciu, andreea tonciu operatie, andreea tonciu in turcia


Share On Facebook