antonia

Antonia si Alex Velea se pregatesc sa fie parinti si se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata lor. Cei doi sunt extrem de incantati si abia il asteapta pe lume pe micut.

Velea este convins ca va fi un tata model si promite sa duca mai departe invaturile pe care le-a primit de la printii lui.

antonia
Cantaretul este mandru de iubita sa si a posta o poza in care nu mai lasa loc de interpretari. Burtica Antoniei a inceput sa creasca, in ce micutul sau micuta este asteaptat sa vina pe lume la inceputul anului viitor.

antonia
"Nu am prea mari pofte, dar profit de aceasta perioada! Poate o sa iasa cantaret mic. O sa fie in lumea asta, dar o sa il sustin in ce vrea el sa faca. Maya imi canta mereu, stie toate piesele. Ma gandeam sa ii fac o piesa, am mai vazut piese pentru copii", a declarat Antonia la o emisiune TV.

CITESTE SI
Cu decolteul asta l-a innebunit pe Velea! Asta e cea mai sexy aparitie a Antoniei! “Esti prea tare!”

Gafa monumentala facuta de Adrian Mutu! I-a pus in pericol sarcina Antoniei

Cand au vazut o fotografia in care Alex Velea ii mangaia burtica de gravida iubitei sale, fanii s-au mirat de cat de repede a inaintat sarcina. "Wow, ce burtica mare ai!", "Din vina ta, imi creste acum burta!", "Ce avem noi acolo? Sa fie un baietel?", au scris admiratorii celor doi.

Se lupta pentru custodia fetei sale, Maya

De cand a depus actele pentru a divorta de Vincenzo Castellano, fostul ei sot, Antonia nu s-a mai bucurat de prea multa liniste. Vedeta duce o lupta grea cu acesta, pentru custodia fetei sale. De curand, procesul a fost mutat in Italia, intrucat Vincenzo a sustinut in fata judecatorilor ca instantele din Romania nu au competenta necesara pentru a judeca acest caz.


D.C.

Citeste despre: antonia, insarcinata, alex velea, burtica


Share On Facebook