Antonia, Vincenzo
Antonia si Vincenzo au avut parte de o nunta ca in povesti, insa sase luni mai tarziu basmul s-a spulberat

Antonia şi Vincenzo sunt la un pas de divorţ. Doar două săptămâni trebuie să mai aibă răbdare, iar apoi vor fi în sfârşit liberi. CANCAN.ro vă oferă detalii despre familiile Castellano-Iacobescu.

Alex Velea va putea în sfârşit să-şi boteze fiul, pe micul Dominic, care deja are un an şi două luni.  Antonia şi Vincenzo divorţează în maximum două săptămâni, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 al României, a aflat că cei doi şi-au programat deja vizita la notar, unde vor da cu subsemnatul pentru a deveni oameni liberi şi în acte. Antonia şi Vincenzo au aşteptat atâta amar de vreme să divorţeze din cauza unei anchete sociale care are loc în Italia, pentru a stabili dacă micuţa Maya are o viaţă bună alături de familia tatălui ei, care a şi câştigat custodia în instanţă. Contactat de CANCAN.ro, Ion Todan, avocatul Antoniei, a declarat că ancheta socială este la final, aşteaptă un semn din partea autorităţilor din Italia, care în două săptămâni se presupune să trimită actele în România. "După ce va fi încheiată ancheta urmează divorţul. Termenii deja au fost stabiliţi, se va întâmpla la notar. Totul va fi după cum ambele părţi şi-au dorit şi au ajuns la un consens.", a declarat Ion Todan pentru CANCAN.ro.

Din mariajul Antoniei cu Vincenzo a rezultat o fetita, Maya, care acum are aproape 4 ani
Din mariajul Antoniei cu Vincenzo a rezultat o fetita, Maya, care acum are aproape 4 ani

Alex Velea va putea, în cele din urmă, să-l boteze pe micul Dominic, dar şi să-i dea numele său, căci momentan copilul se numeşte Castellano. După ce va divorţa, pe Antonia o aşteaptă altă nuntă, cea cu Velea, care urmează să o ceară de neavastă, însă doar după ce va fi o femeie singură în acte. Apoi, artistul îşi doreşte să se unească şi în faţa lui Dumnezeu. Rămâne de văzut de religie va alege Antonia, care când s-a căsătorit cu Vincenzo a renunţat la mormoni pentru a deveni catolică, iar acum va trebui să renunţe şi la catolicism pentru a fi ortodoxă.

Are doi copii

Cantareata a devenit mama pentru a doua oara pe 27 decembie 2014, cand a venit pe lume Dominic, fiul ei si al lui Alex Velea. Insa mai are o fetita pe nume Maya care in august 2015 a implinit 5 ani, din prima casatorie cu Vincenzo Castellano, un om de afaceri italian.

Citeşte şi:

Antonia si Alex Velea vorbesc despre viata de familie in ... trei: "Gateste numai mancaruri grase si ..."

Antonia pleaca în Italia! Sfârşit de poveste! S-a întâmplat ceea ce mulţi bănuiau!

Antonia si Alex Velea considera ca sunt ...perfecti impreuna
Antonia si Alex Velea considera ca sunt ...perfecti impreuna

Larisa Ciută

Citeste despre: antonia alex velea, antonia vincenzo


Share On Facebook