george alexandru

George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. Actorul a lasat o mostenire bogata, cu zeci de piese de teatru si filme, in care a dat viata unor personaje de neuitat.
 

Acesta nu a vrut sa impovareze publicul cu suferinta lui si si-a ascuns durerea, sperand ca va reveni in fata spectatorilor cu zambetul pe buze, dar nu a mai apucat.

george alexandru

 

George Alexandru avea numai 58 de ani. Era internat la Spitalul Clinic Fundeni de cateva saptamani, insa nu a dorit ca publicul sa stie ca este bolnav. Vineri, la ora 23 si 30 de minute, inima lui s-a oprit.


 

George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme. In urma cu 3 ani, actorul povestea cu nostalgie despre debutul sau in lumea cinematografiei, in filmul "Noi, cei din linia intai", in regia lui Sergiu Nicolaescu.
 

"Aici este din filmul noi, cei din linia intai, cu Stefan Iordache. Am avut primul meu rol principal intr-un film de lung metraj, sub bagheta lui Sergiu Nicolaescu. Este primul meu film important si este alaturi de domnul Sergiu. Debutant ma consider la fiecare film.", spunea actorul George Alexandru atunci.

george alexandru

 

Iar in anul 2012 a aparut intr-un episod din "Las Fierbinti", unde a jucat rolul unui medic.

george alexandru

 

Ultima oara, George Alexandru a urcat pe scena in noiembrie 2015, in comedia "Viata e suferinta", in care a apucat sa joace de 4 ori.

Citeste si:

Breaking news! George Alexandru a murit in aceasta dimineata! Actorul avea 58 de ani

Durere imensa pentru Tudor Chirila! A MURIT in aceasta dimineata! "Eram niste copii si..."

 

Colegii de breasla au transmis mesaje dupa moartea actorului

george alexandru

"Atunci cand cineva din autoritati ii atragea atentia sa nu mai rada, el spunea asa: Daca imi luati rasul, in ziua in care imi veti lua rasul, eu voi muri. Iata ca a venit o boala necrutatoare, i-a luat rasul. A fost cel mai vesel actor pe care l-am cunoscut, un mare actor, un talent exceptional, un foarte bun coleg, generos partener, nu am decat cuvinte de mare lauda despre el si un imens regret pentru disparitia fulgeratoare. Transmit familiei condoleante, atat parintilor, cat si fratelui sau, sotiei sale si prietenilor apropiati. Dumnezeu sa-l odihneasca!", a afirmat Ion Haiduc.
 

"Pe langa faptul ca am fost colegi, eram si nasul lor de casatorie. Pentru mine este o tragedie ce se intampla, o mare parte din viata mea, din tineretea mea, a fost legata de George. A murit o parte din mine, e ceva care nu se va mai putea intoarce, nu am sa mai pot rade cum am ras si nu am sa mai pot trai cum am trait. In afara de copiii mei, de familia mea, George a insemnat enorm pentru mine si va insemna in continuare. Nu pot uita ca el a debutat, practic, alaturi de mine. Mai glumeam cateodata si spunea ca, in filmul lui Sergiu Nicolaescu in care el debuta, "Noi cei din linia Intai", in gluma spunea ca i-am fost un fel de mentor. Sunt atatia zeci de ani, deci o viata, in care am fost impreuna si la bine si la rau", a spus Cristian Sofron, care a fost si nasul de casatorie al actorului.
 

Loredana Toma

Citeste despre:george alexandru, las fierbinti, rol, doctor


Share On Facebook