simona halep

La doar 23 de ani, numele ei este pe buzele tuturor, caci reusitele profesionale au adus-o in inimile romanilor. Simona Halep isi doreste aceeasi performanta si pe plan personal, casatoria fiind un lucru la care viseaza

Se spune ca oamenii puternici isi stabilesc noi culmi de atins, dupa ce le-au cucerit pe cele vechi. Simona Halep se incadreaza cu siguranta in aceasta categorie, caci, dupa performantele in plan profesional, isi doreste acelasi lucru si pe plan personal.

Simona Halep

Tanara de doar 23 de ani viseaza la momentul in care isi va putea trage sufletul dupa anii de munca asidua din tenis si se va retrage acasa, langa un sot si o familie fericita. De curand, a marturisit ca spera sa isi gaseasca jumatatea printre aromani.

CITESTE SI

Vestea EXTRAORDINARA primita de Simona Halep in aceasta dimineata! Niciodata nu a visat la titlul asta

Decizia RADICALA luata de Simona Halep dupa infrangerea de la US Open! Ce face tenismana chiar in aceste momente

"La aromâni, toţi se ştiu între ei, nu suntem mulţi, dar suntem apropiaţi. Avem obiceiuri la care ţinem. O nuntă durează patru zile. Îmi place totul acolo, mă simt bine cu ei, ne ajutăm între noi. Aşa am fost crescută şi sper să nu mă schimb, chiar dacă nu mai trăiesc printre aromâni. Vreau să ţin de aceste tradiţii şi chiar mi-aş dori să mă căsătoresc cu un aromân. Cum îmi va fi norocul, indiferent de ce va fi, primează să fiu fericită şi să mă căsătoresc pentru că iubesc şi sunt iubită”, a marturisit aceasta, in "The One".

Simona Halep

Modelul ei este Gica Hagi

Amandoi sunt din Constanta, amandoi sunt aromani, iar performanta pare ca este a doua lor natura. Simona Halep si Gica Hagi au dus cu mandrie numele Romaniei mai departe, iar tenismana l-a luat de model pe marele fotbalist. Aceasta a primit numai sfaturi bune de la Hagi, pe care le-a urmat intocmai. "Hagi mi-a zis: cantitate pe teren şi calitate în afara lui. Pe teren să fiu ambiţioasă, iar în afară să fiu un om bun", a marturisit Halep.

A.D.

 

Citeste despre: simona halep, simona halep performante tenis, simona halep tenis, simona halep gica hagi, simona halep sot, simona halep aromani


Share On Facebook