adelina pestritu

In urma cu doar cateva minute, Adelina Pestritu a facut marele anunt. Bruneta a marturisit ca isi doreste foarte mult un copil!

Adelina a declarat de nenumarate ori ca este o femeie fericita si ca Speak, este tot ce si-a dorit. Relatia dintre Adelina Pestritu si Speak pare sa evolueze destul de repede, insa frumos. Cei doi sunt de nedespartit, ceea ce face ca toata lumea sa prevada o noua nunta in showbiz. Ce-i drept cei doi amoreze cam dau semne ca asta urmeaza in curand.

adelina pestritu

Adelina a ramas profund impresionata de copiii care au cantat in cadrul unei emisiuni tv si a ajuns sa isi doreasca din suflet si ea un astfel de copil atat de talentat. "Da, vreau un copil", a spus Adelina la Kanal d, spre surprinderea lui Speak.

Citeste si

Adelina Pestritu si-a busit masina din cauza lui Speak! Primul interviu cu cei doi impreuna

Adelina Pestritu, nopti fierbinti cu un cantaret cuplat! Cum i-au surprins paparazzii Cancan.ro pe cei doi!

Nu au nici sase luni impreuna

Adelina si Speak au recunoscut relatia in luna aprilie a acestui an. Desi nu au nici sase luni de cand se iubesc cu patos, cei doi lasa impresia ca se cunosc de o viata. Asa se explica cum toata lumea preconizeaza ca pana vor face un an de relatie cei doi isi vor jura juraminte vesnice. Chiar daca dupa divortul de Liviu Varciu, prezentatoarea tv a declarat ca nu se vede prea curand sa imbrace din nou rochia de mireasa, la cum pare sa decurga relatia cu Speak, s-ar putea sa-si schimbe declaratia.

L.L

Citeste despre: adelina pestritu, adelina pestritu sexy, adelina pestritu copil speak


Share On Facebook