Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a stat o luna inchisa in casa dupa ce a luat un stafilococ auriu care i-a distrus fata. Vedeta a fost nevoita sa apeleze la o interventie chirurgicala pentru a scapa de bubele aparute.

Vedeta s-a seriat foarte tare, a mers la numerosi medici dermatologi, a folosit zeci de creme si intr-un final a reusit sa scape de bubele care i-au aparut pe fata.

Asa si-a facut aparitia Nicoleta intr-o emisiune TV
Asa si-a facut aparitia Nicoleta intr-o emisiune TV

vedeta a fost nevoita sa apeleze la o inteventie chirurgicala deoarece bacteria i-a facut pe fata adevarate "cratere" deoarece o bacterie i-a mancat fara.
____

CITESTE SI:

Nicoleta Luciu, insarcinata cu gemeni? Iata coincidentele si declaratiile care spun ca bruneta va deveni mama din nou

Rochia ASTA a arătat aproape tot! Nicoleta Luciu, cu un decolteu generos si spatele gol la "Vocea României"
____

"Intr-o dimineata m-am trezit si a avut fata plina de bubite de culoarea pielii. Dupa cateva zile aveam fata plina de cosuri mari si dureroase", a declarat vedeta. Aceasta a mai declarat ca a luat medicamente cu pumnul si ca urmeaza trei tratamente.

Nicoleta Luciu are stafilococ auriu
Nicoleta Luciu are stafilococ auriu


"In urma cu o luna si un pic mi-au aparut niste bubite si dupa cateva zile nu am mai putut sa ies pe strada. In cateva zile s-au transformat in niste mutanti, noaptea nu puteam sa dorm, am incercat sa ma tratez singura acasa, multe au iesit la suprafata, le-am rupt, dupa fiecare am ramas cu semne pe fata, o buba ramanea pe fata timp de 10 zile",
a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este plina de bube pe fata

Nicoleta Luciu este extrem de speriata de bubele pe care le are acum pe fata si ii este rusine sa iasa iasa din casa fara sa isi acopere fata.

A.P

Citeste despre: nicoleta luciu, nicoleta luciu plina de bube, nicoleta luciu are stafilococ auriu


Share On Facebook