matteo

Este unul dintre cei mai la moda cantareti din industria noastra muzicala, dar Matteo a reusit sa isi dea serios cu "firma" in cap. Artistul nu sta prea bine la capitolul igiena dentara. Are multe carii si s-a dat singur de gol!

Desi cu siguranta nu banii sunt problema, castigand intr-un singur concert cat castiga un medic stomatolog intr-o luna, Matteo este plin de carii.

Matteo s-a pozat cascand, cu... cariile la vedere
Matteo s-a pozat cascand, cu... cariile la vedere

Cantaretul s-a dat singur de gol, postand pe retelele de socializare mai multe fotografii in care apare cu gura cascata si cu "gaurile" la vedere.

Desi este constient de problema lui, Matteo nu se ascunde
Desi este constient de problema lui, Matteo nu se ascunde

"Cine se trezeste de diminteata...mai vedem unde ajunge", a scris Matteo in dreptul unei poze pe care a postat-o miercuri dimineata, facand referire la viscolul de afara.

Are SAPTE nume!

Matteo este unul dintre cei mai bogati cantareti din Romania. Atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste numarul numelor, totul plecand de la o decizie uluitoare a familiei.
__________________________________________________

CITITI SI:

Credeai ca stii cum ii cheama? Intra sa vezi adevaratele nume ale lui CRBL, Smiley, Matteo ori Inna!

Nevoit sa munceasca de Craciun, Matteo si-a facut curaj cu whisky si cateva tigari! Aburii de alcool l-au trezit la viata!
__________________________________________________

Cand s-a nascut, parintii lui, nasii si bunicii nu au putut sa cada de acord asupra numelui, asa ca fiecare a venit cu cate unul. Rezultatul? Numele real al lui Matteo este - tineti-va bine!!! - Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin Vasiliu.

J.D

Citeste despre: matteo, matteo carii, matteo secret, matteo nume, matteo nume intreg, matteo nume buletin, matteo nume real, cele mai lungi nume, nume copii


Share On Facebook