arnold

Arnold Schwarzenegger va aparea anul viitor in noul film din franciza SF "Terminator", intitulat "Terminator: Genisys", va continua sa dea viata personajului care l-a facut celebru in alte doua filme ale seriei, care vor fi lansate in 2017 si 2018.

"Terminator: Genisys", cea de-a cincea pelicula a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 2015, iar studiourile Paramount au anuntat deja ca intentioneaza sa produca doua continuari ale celebrei serii.

Filmele vor fi independente din punct de vedere al povestii. Deocamdata nu exista denumiri oficiale pentru cele doua continuari, dar Paramount a anuntat ca prima dintre acestea va intra in cinematografe pe 19 mai 2017, iar cea de-a doua ar urma sa aiba premiera pe 29 iunie 2018.

arnold


Povestea din noua pelicula "Terminator: Genisys" nu este cunoscuta foarte bine, filmarile la aceasta urmand sa se incheie in luna august. Este insa sigur ca Arnold Schwarzenegger revine cu acest prilej in rolul faimosului T-800, insa partea biologica exterioara a personajului va arata imbatranita.

Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. De asemenea, actorul Matt Smith, fost protagonist al serialului britanic de televiziune "Doctor Who", o sa apara intr-un rol despre care nu se stie deocamdata nimic.
Pe langa revigorarea francizei "Terminator", Paramount pregateste un serial de televiziune dedicat aceleiasi serii, care va avea premiera pe 1 iulie 2015.
arnold


Franciza "Terminator", care prezinta aventurile unui cyborg indestructibil - jucat de Arnold Schwarzenegger - trimis din viitor intr-o misiune pe Terra, a generat incasari de peste 1 miliard de dolari.

Arnold Schwarzenegger, in varsta de 67 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor in primele trei filme din aceasta franciza - lansate in 1984, 1991 si 2003 -, dar nu a jucat in cel mai recent film din aceasta serie, cel de-al patrulea, "Terminator - Salvarea", lansat in 2009, intrucat in acea perioada renuntase la actorie si ocupa functia de guvernator al statului California.
Filmul din 2009 i-a avut in rolurile principale pe Christian Bale si Sam Worthington si a fost singura pelicula din franciza "Terminator" in care nu a jucat Schwarzenegger.

 

Citeste despre: arnold schwarzenegger, terminator


Share On Facebook