Narcisa Guta

De o lunga perioada de timp, Narcisa Guta si Beyonce de Romania sunt la cutite. Cele doua se lupta pentru inima manelistului si niciuna nu vrea sa cedeze. Acum, Narcisa a primit la poarta un cadou socant, pentru care o invinovateste pe “amanta”.

In curand, Nicolae Guta va deveni din nou tata, pentru a zecea oara, dar bebelusul a starnit un adevarat scandal in viata lui. De cand s-a aflat ca Beyonce de Romania poarta in pantece copilul manelistului, sotia acestuia a luat foc. Narcisa Guta nu isi mai gaseste linistea si se pare ca situatia se complica din ce in ce mai tare.

Zilele trecute, bruneta a gasit la poarta un cadou “blestemat”, care a ingrozit-o la propriu. Cand a iesit din curte sa plece in oras, aceasta a descoperit un scaun cu rotile, un topor, o carja si... un tomberon in care era ascuns un sarpe. Cand a dat cu ochii de aceste “daruri”, Narcisa a lui Guta a simtit ca i se face rau.

Narcisa si Nicolae Guta sunt impreuna de ani buni
Narcisa si Nicolae Guta sunt impreuna de ani buni

CITESTE SI

Nicolae Guta a uitat de amanta gravida si s-a intors la Narcisa! Uite-i cum radiaza de fericire dupa marea impacare!

Prima reactie a lui Nicolae Guta, dupa ce a aflat ca Narcisa este insarcinata. La asta nu te asteptai!

Din punctul ei de vedere, singura vinovata pentru aceasta situatie este Beyonce, cea care ii va darui lui Guta un copil. Bruneta manelistului este convinsa ca “amanta” acestuia nu o lasa in pace si ca ea a fost in spatele lucrurilor pe care le-a gasit la poarta.

Bruneta spune ca nu va renunta niciodata la relatia cu manelistul
Bruneta spune ca nu va renunta niciodata la relatia cu manelistul

"De vineri, am inceput sa primesc niste telefoane cu numar privat. Si sambata, si duminica, tot telefoane si nu am raspuns. Cand am raspuns, niste sunete de om nebun. Numai cineva care este posedat de un duh rau poate sa scoata asa niste sunete", a declarat Narcisa, intr-o emisiune TV.

Narcisa mai are un copil cu Nicolae Guta, Alberto
Narcisa mai are un copil cu Nicolae Guta, Alberto

Si Narcisa e insarcinata

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Beyonce de Romania ii va darui lui Nicolae Guta un copil, Narcisa a aruncat si ea bomba. Bruneta a marturisit ca este si ea insarcinata, urmand sa aduca pe lume al doilea copil pe care il are cu manelistul.

A.D.

Citeste despre: narcisa guta, narcisa guta nicolae guta, narcisa guta cadouri blestemate, narcisa guta beyonce de romania, beyonce de romania


Share On Facebook