Sore

Sore a facut furori printre admiratori, cu ultima aparitie pe contul de socializare. Extrem de sexy, interpreta s-a pozat in tribuna unui stadion si a facut imaginea publica.

Dupa ce si-a pus extensii, Sore a facut cateva fotografii si le-a postat pe Facebook. Imbracata foarte sumar, cu o pereche de pantaloni scurti si un maieu ce ii lasa sanul stang la vedere, artista a incins imaginatia barbatilor de pe site-ul de socializare. "Care e sunetul unui sentiment?", a scris ea in dreptul imaginii.

Sore

Cu picioarele asezate intr-o pozitie incitanta, Sore si-a expus o parte mare din san, spre deliciul prietenilor de pe Facebook, care i-au facut numeroase complimente. "Esti o adevarata artista", "Esti foarte frumoasa si talentata", Doamne, cat de frumoasa esti in poza asta", i-au comentat fanii.

Citeste si

Sore a ajuns de nerecunoscut! S-a ingrasat teribil si nu mai aduce deloc cu pustoaica blonda din LaLa Band!

Sore, despre problemele cu tenul: "Fac tratament de cateva luni!" Vezi daca rezultatele o multumesc si cat dureaza vindecarea

Vrea sa se casatoreasca

Blondina viseaza sa imbrace rochia de mireasa pana la varsta de 30 de ani. Acum are 25 si tot timpul inainte. Recent, Sore si-a gasit un nou iubit. Este vorba despre un avocat sexy, pe care cantareata a decis sa-l tina ascuns.

L.L

Citeste despre: sore, sore sexy, sore cu sanul la vedere


Share On Facebook