Dan Capatos

Dan Capatos a reusit sa isi lase fanii fara cuvinte. Prezentatorul TV s-a fotografiat intr-o ipostaza in care nimeni nu se astepta sa il vada vreodata. Cu ochelarii pe nas, intr-un atelier de croitorie din Bucuresti, asa s-a pozat astazi.

O tara intreaga il cunoaste pe Dan Capatos, iar fanii lui l-au vazut pana acum in nenumarate ipostaze, care de care mai inedite. Insa, asa nu se astepta nimeni sa il vada vreodata. Prezentatorul TV a intrat in pielea unui croitor.

Dan Capatos s-a fotografiat intr-o ipostaza inedita, intrand pentru cateva minute in pielea unui croitor
Dan Capatos s-a fotografiat intr-o ipostaza inedita, intrand pentru cateva minute in pielea unui croitor

Acesta si-a pus ochelarii si a trecut la treaba. Cu ata si acul in mana, Capatos a surprins pe toata lumea cand s-a pozat la masa de croitorie. Acesta a trecut pragul primului ATELIER de croitorie din Capitala unde cei mai buni specialisti in domeniu au grija ca hainele oricarui roman sa arate perfect.

CITESTE SI

NE SUNI SI VENIM! S-a deschis primul ATELIER de retusuri din Bucuresti cu servicii la domiciliu!

Dan Capatos, intr-o situatie incredibila! Executat silit pentru ca nu si-a platit o taxa

ATELIER este primul serviciu din Romania de croitorie la domiciliu
ATELIER este primul serviciu din Romania de croitorie la domiciliu

Prezentatorul TV a vrut sa vada cum se desfasoara lucrurile la sediul primului atelier din tara ai carui angajati vin chiar la tine acasa, pentru a-ti modifica lucrurile sau a-ti croi altele noi. Acesta este unul dintre primii clienti ai ATELIERULUI si a fost atat de incantat de modul in care se lucreaza acolo, incat a devenit unul dintre clientii fideli.

Prezentatorul TV trece foarte des pragul Atelierului de Croitorie
Prezentatorul TV trece foarte des pragul Atelierului de Croitorie

Acum oricine isi poate modifica hainele fara niciun pic de efort

Specialistii de la ATELIER sunt de acum la dispozitia ta si te ajuta sa-ti retusezi haine noi, dar sa ti le remodelezi si pe cele uitate intr-un colt de sifonier din cauza unor defecte. Serviciul oferit este inedit pe piata din Bucuresti, si iti ofera posibilitate ca printr-un singur telefon, si fara nicicun epic de efort, croitorul sa se deplaseze la domiciliul vostru, sau la o locatie indicata (birou) unde vi se vor lua masurile dorite, iar produsul va fi livrat inapoi, fara ca tu sa platesti vreun ban pentru transport! Executia modificarilor se desfasoara in cadrul a doua ateliere centrale, mai exact pe Calea Victoriei nr 1-5 si pe Soseaua Nicolae Titulescu nr. 80. Preturile sunt foarte accesibile, iar lista de servicii si costuri o poti vedea AICI.

A.D.


 

Citeste despre: dan capatos, atelier, dan capatos atelier, dan capatos atelier croitorie, atelier croitorie bucuresti, retusuri croitorie, croitor la domiciliu


Share On Facebook