Misha si Connect r

S-au cunoscut, s-au placut, ea a ramas insarcinata, el a luat-o de nevasta! Cam asa s-ar descrie pe scurt relatia dintre Connect-R si Misha. Se pare, insa, ca intre cei doi nu e chiar o chimie... scrisa in stele...

Chiar daca par un cuplu fericit si implinit, Connect-R si Misha nu par sa aiba un viitor stralucit impreuna. Nu o spunem noi, ci... astrele!

Misha si Connect r

Potrivit unui astrolog consultat de Ziarul Ring, relatia celor doi ar scartai tocmai din cauza faptului ca ea nu este suficient de atenta la... nevoile sotului sau. "Vorbim despre o Racusoara posesiva si despre un Geaman cu prea multa imaginatie. Ea trebuie sa invete cum se gestioneaza un Geaman: cu multa imaginatie, cu noutati si fantezii. Si trebuie sa renunte la spiritul de posesie amplificat, adica gelozie, ba, complicitate si amor, da!", sustine astrologul Radu Stefanescu.

Misha si Connect r

Asa ca, daca vrea sa isi tina sotul aproape, blondina trebuie sa fie mai atenta la fanteziile lui.

CITESTE SI:

Lora, despre cea mai grea perioada din viata ei! Blondina a fost parasita! “Nu am sa-l pot ierta...”

Connect-R a comis-o din nou! Ce spune cantaretul despre silueta sotiei sale! “E frumoasa si grasa...”

Fericirea nu e scrisa in stele pentru Misha

Se pare ca artistul este un barbat responsabil, iar din acest punct de vedere Misha este o norocoasa. Cei doi insa nu prea sunt compatibili, din punct de vedere numerologic.

Misha si Connect r

"Connect-R e un tip serios si, luând-o de sotie pe Misha dupa ce a lasat-o insarcinata, a dovedit responsabilitate, ceea ce e bine privit in Cer. Fata avea de ales, probabil, intre avort si casatorie. M-am bucurat pentru nasterea fetitei lor, Maya, pe 25 ianuarie. Viata trebuie sa câstige mereu! Insa calculul de compatibilitate arata un scor insuficient pentru cei doi, 242 de puncte din 700 posibile. Teoretic, trebuie 350 de puncte pentru o casatorie care sa dureze sapte ani, media din România. In aceasta ecuatie, Misha sufera sau va suferi pentru ca... e nascuta pe 22 iunie, iar cei nascuti la o zi dupa solstitiul de vara se spune ca sufera pe nedrept. Si Adrian Nastase e nascut tot pe 22 iunie", a mai explicat specialistul consultat de Ring.

R.O.

Citeste despre: connect-r si misha, casnicie connect-r si misha, misha inselata, connect-r a inselat


Share On Facebook