alina puscas

Alina Puscas traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Si-a gasit linistea in bratele stomatologului Mihai Stoenescu, iar pe plan personal ii merge de minune. Putini sunt insa cei care isi mai amintesc de cele mai hot imagini cu vedeta.

Scenele incendiare au avut loc in telenovela "Narcisa- Iubiri nelegiuite", in urma cu aproape cinci ani, unde Alina Puscas a interpretat chiar personajul principal, atragatoarea Narcisa.

Alina Puscas, goala si uda in fata tuturor
Alina Puscas, goala si uda in fata tuturor

Intr-unul din episoadele telenovelei, sexy- Narcisa a marcat o scena fierbinte. Actrita principala, Alina Puscas a interpretat cu naturalete o scena de rasfat la baie, lasandu-se pandita, in sanii goi, de catre Tudor, un tanar care era dispus sa faca orice pentru a ajunge sa ajunge la inima ei. Mai indrazneata ca niciodata, prezentatoarea tv s-a aratat in toata splendoarea, fara sa ii pese de ochii atintiti asupra ei.

Alina si-a gasit fericirea in bratele stomatologului Mihai Stoenescu
Alina si-a gasit fericirea in bratele stomatologului Mihai Stoenescu

In prezent Alina Puscas este o femeie implinita. Este implicata in mai multe proiecte, iar de curand s-a intors in bratele barbatului care i-a daruit si un copil. Bruneta a devenit mamica in august anul trecut si de atunci este in culmea fericirii. Desi a incercat sa ascunda numele tatalui copilului, vedeta a dezvaluit pana la urma ca tatal micutului este medicul Mihai Stoenescu. Cei doi locuiesc impreuna si isi dedica timpul copilului pe care il au impreuna.

Citeste si

Drama prin care trece femeia care a fost parasita de medic pentru Alina Puscas: “Sufera foarte mult!”

S-a mutat in casa cu Alina Puscas, dar face crize de gelozie pentru fosta iubita! Medicul nu suporta gandul ca…

Si ele s-au dezbracat de inhibitii
Si ele s-au dezbracat de inhibitii

Si ele s-au dezbracat in toata splendoarea

Ilinca Vandici are forme, are sex appeal şi are priză la bărbaţi. Acest lucru se poate vedea cel mai bine într-o scenă din serialul “Narcisa: Iubiri Nelegiuite”, în care vedeta apare goală sub duş.Spre spre deosebire de Alina Puşcaş, Ilinca a ales să nu-şi arate sanii, prezentatoarea compenseaza prin miscari tandre si gesturi intime. Bruneta a făcut senzaţie când a ales să se răsfeţe într-o cadă plină de spumă. Frumoasa Tani Budi a acceptat şi ea sa apara goala intr-o scena fierbinte in aceeaşi telenovela. “Nu mi-a fost uşor”, a declarat blonda la vremea respectivă.

Livia Lixandru

Citeste despre: alina puscas, alina puscas goala, alina puscas scene hot


Share On Facebook