alexandru zamfir

CANCAN.ro a relatat, ieri, situatia disperata prin care trece Alexandru Zamfir, un tanar de 21 de ani mutilat de droguri.

Nu putini au fost cei care nu au ramas indiferenti dupa ce au citit ca Alexandru Zamfir a reusit sa scape cu viata dupa ce a trait ca un boschetar, un an de zile, prin canale, drogat si bolnav. Oamenii au fost impresionati de starea actuala a baiatului, imobilizat la pat, care plange pentru ca nu are ce manca.

alexandru zamfir


Mama lui Alexandru, doamna Maria, este ingrijitoarea unui centru de ingrijire pentru persoane fara adapost, iar venitul ei este de doar cinci milioane. Din acest motiv nu-si permite sa-i cumpere pastilele care ar trebui sa-l faca sanatos pe baiat, si care costa 9 milioane lunar, dar nu-i ajung nici macar pentru mancare.

alexandru zamfir

Printre cei care au sarit in ajutorul lui este si Stefan, un timisoarean de 28 de ani, stabilit in Norvegia, care i-a marturisit Mariei Zamfir ca motivul care l-a detrminat sa-I ajute este acela ca a trecut aproape prin aceeasi situatie.
alexandru zamfir

Pentru ca mama baiatului are datorii foarte mari la banca, un apropiat al familiei a deschis un cont la BRD unde Alexandru poate fi ajutat de binevoitori:
R009RNCB0064077556970001 Contul este deschis pe numele Ioan Neagoe

(Maria Apostol)
 

 

Citeste despre: alexandru zamfir etnobotanice medicamente mancare


Share On Facebook