Au aruncat o

STATORNIC. Gino Iorgulescu ramane acelasi "romantic" al fotbalului, chiar daca nu mai are prea multa legatura cu sportul rege PRABUSIT. Continutul versurilor l-a intristat pe Gino, care pare daramat DOCIL. Vali Vijelie il intreaba pe Gino despre continutul dedicatiei urmatoare CUNOSCATOR. Iorgulescu a comandat o melodie de jale pentru care a platit cu varf si indesat AJUTOR. Simtindu-l obosit pe prietenul sau, Gabi Bivolaru preia comanda la dedicatii Weekendul trecut, ex-presedintele lui FC National a petrecut pana in zori alaturi de fostul deputat Gabriel Bivolaru, intr-un restaurant cunoscut din Drumul Taberei. Ionut Margaritescu Chef de chef sambata trecuta la "Hanul Drumetului". Fostul international Gino Iorgulescu (49 de selectii in echipa nationala) a petrecut alaturi de mai multi amici, printre care si fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru, care a ispasit o pedeapsa de 3 ani dupa ce a fost acuzat de o "gaura" de 50 de milioane de euro pe care ar fi dat-o Bancii Romane de Dezvoltare. Iesit cam de multisor din fotbal, dupa ce i-a vandut pe cei mai buni jucatori ai lui FC National la Timisoara, iar apoi a instrainat tot clubul, Gino a dovedit ca ramane acelasi petrecaret de elita. "De la domnul Gino Iorgulescu pentru toata lumea prezenta. S-a dat o ploaie de bani!", a fost una dintre nenumaratele dedicatii date de fostul presedinte al "bancarilor" pe acordurile melodiilor de jale cantate de Vali Vijelie, venit special la restaurant sa faca un program pentru prietenii sai, Gino si Bivolaru. Iorgulescu l-a umplut de bani pe Vijelie, fiecare melodie ceruta fiind recompensata numai cu hartii de 500 de euro, astfel ca, pentru un recital de o ora, manelistul a strans peste 5.000 de euro.

A spart vestiarul si i-a echipat de joc pe lautari!

Pe vremea cand era presedinte la "bancari", Gino Iorgulescu obisnuia sa organizeze chefuri de pomina chiar in sediul clubului. Acestea se iscau din senin si durau cate doua zile, neintrerupt. Adrian Minune si trupa lui Dan Bursuc incingeau atmosfera cu cele mai noi hituri. La una dintre petreceri, Gino s-a dezlantuit. A spart vestiarul, in plina noapte, si i-a pus pe muzicanti sa se echipeze in tricourile de joc, sorturi si jambiere ale lui FC National, iar acestia au cantat pana dimineata in inedita costumatie!

Bivolaru a ratat eliberarea conditionata din cauza lui Vijelie!

Fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru a ratat eliberarea conditionata din pricina manelistilor Vali Vijelie si Adi de la Valcea. Concertele organizate la Penitenciarul din Severin prin grija lui Bivolaru, condamnat la 5 ani pentru fraudarea BRD, i-au respins cererea de eliberare conditionata si i-au mentinut sejurul in puscarie. Bivolaru a beneficiat de trei vizite din partea manelistilor, care au sustinut un concert cu dedicatii speciale pentru fostul deputat inainte de Craciunul din 2005. Intrucat evenimentul a avut loc contrar regulamentului, in bufetul inchisorii, de manele s-au bucurat toti puscariasii.