Loredana Groza

Seara de sambata a fost una incarcata de emotii pentru Loredana. Artista a facut un show de zile mari pe scena Salii Palatului, iar publicul a aplaudat-o minute in sir. Coplesita de emotii, la finalul spectacolului a izbucnit in plans.

Mai bine de doua ore si jumatate, a dat tot ce avea mai bun pentru ca publicul sa nu uite niciodata aceasta seara. Loredana a facut un show de zile mari la Sala Palatului, investind in clipele petrecute in fata publicului munca, energie, pasiune, dar si multa iubire pentru fanii ei.

La finalul spectacolului, Loredana a izbucnit in lacrimi
La finalul spectacolului, Loredana a izbucnit in lacrimi

Rezultatul a fost pe masura asteptarilor, admiratorii artistei ramanand fara cuvinte in fata unui asemenea spectacol. Se pare ca orele petrecute alaturi de cei care o iubesc au emotionat-o pana peste poate si pe Loredana, care a izbucnit in plans la finalul serii.

 

Loredana le-a multumit fanilor ei cu o plecaciune
Loredana le-a multumit fanilor ei cu o plecaciune

CITESTE SI

Schimbare RADICALA de look pentru Loredana! Fanii au ramas blocati cand au vazut-o ASA!

A lasat pe toata lumea fara cuvinte! Ce a facut Loredana Groza pe scena Salii Palatului

 

Dupa ce si-a terminat show-ul, cantareata a facut cateva plecaciuni in fata publicului, cu ochii plini de lacrimi. Gestul Loredanei a emotionat pe toata lumea, fanii artistei plangand o data cu ea.

La finalul show-ului, Lori a plans minute in sir
La finalul show-ului, Lori a plans minute in sir

 

A facut un show de zile mari

Ca de fiecare data, Loredana a reusit sa ii lase fara cuvinte pe cei care au venit sa o vada la Sala Palatului. Cantareata a imbracat mai multe tinute, care de care mai sexy si a "plutit" deasupra scenei, spectatorii urmarind-o uluiti.

A.D.

Citeste despre: loredana groza, loredana groza lacrimi, loredana groza a plans la sala palatului, loredana groza reveria


Share On Facebook