Vica Blochina

Catalin Botezatu si Vica au vorbit pentru prima data despre relatia lor, dupa ce au fost surprinsi impreuna. Cei doi au fost impreuna in platoul unei emisiuni.

Catalin Botezatu a marturisit ca este amuzat de situatie si ca ii face placere compania Vicai. Ba mai mult, a recunoscut ca este pregatit sa ii faca fostei iubite a lui Piturca, un copil.

Vica Blochina

"Pe mine ma amuza. Abia acum ne-ati prins, dar cand am fost in Vegas? Adevarul e ca in Romania nu ne-au prea prins. Am venit aici, recunosc, eu nici nu am vazut imaginile. M-au sunat foarte multi prieteni si m-au intrebat daca am vazut ce-a declarat Vica.

O prietena de-a mea se ocupa de managementul acestui magazin si m-am interesat de aceste botine. Am venit in emisiune pentru ca dupa ce toata lumea m-a sunat am zis ca nu am nimic de ascuns. Vica e o femeie frumoasa si as fi ipocrit sa spun ca nu-mi place. Compania Vicai este una speciala. Este extrem de smart, cu textele la ea, chiar daca sunt in ucraineana o parte. E o tipa misto. Noi am petrecut vacante nu stiu cate, spontane, si ne-am simtit extraordinar de bine. Ne traim viata si ne traim clipa asta nu inseamna ca maine trebuie sa ma casatoresc cu Vica. Simt ceva special, iar femei speciale in viata mea au fost doar cateva!

Eu nu fac complimente gratuite. Asocierea numelui meu a fost intotdeauna cu femei frumoase, dar asta e. Mi-a facut placere sa le protejez. Vica este una dintre aceste femei putine. Restul sunt doar aspirine, cum le spun eu. Si eu as putea sa-ti fac un copil! M-a terminat Vica, mi-ar lua toti banii cu o fetita!" a declarat Catalin Botezatu.

Vica Blochina

Pe de alta parte, Vica a dezvaluit faptul ca marea ei iubire a fost Victor Piturca, insa, isi doreste inca un copil. "L-am cerut de barbat in Las Vegas, dar n-a fost chip. Ne-am muta impreuna. Daca promiti ca-l duci tu pe Edan la fotbal.. Marea mea iubire a fost Victor Piturca. Am facut un copil cu el. Eu imi doresc inca un copil, o fetita, cu ochii albastri", a adaugat Vica.

Livia Lixandru

Citeste despre: catalin botezatu, catalin botezatu vica blochica relatie


Share On Facebook