marian

Un tanar in varsta de doar 24 de ani a murit azi dimineata in conditii suspecte, dupa ce a petrecut intr-un club de fite din Mamaia. Prietenii lui au fost socati cand au aflat aceasta veste, la fel si parintii, care au mers sa-l aduca acasa.

Marian Mezdrea petrecea impreuna cu prietenii sai, cand, dintr-o data, i s-a facut foarte rau. Cei care erau langa el au facut toate eforturile pentru a-l tine in viata si au sunat la salvare. Inainte sa soseasca ambulanta, prietenii lui Marian l-au scos pe acesta din club si l-au dus pe plaja, unde i-au facut respiratie gura la gura si au avut grija sa nu-si inghita limba. 

marian


La scurt timp dupa, medicii l-au preluat si au pornit cu el spre spital, insa pe drum, tanarul s-a stins din viata.

Tatal baiatului a mers astazi sa recupereze trupul neinsufletit al fiului sau, dar inainte de asta a postat pe Facebook o poza de familie si apoi, la o ora distanta, s-a taguit “Undeva in Constanta”.

mic


CITESTE SI
Povestea teribila a lui Marian, tanarul de 24 de ani care a murit in mod suspect, intr-un club din Mamaia! Ce teorie au medicii!

“A murit de epuizare”

Cauza mortii tanarului va fi stabilita dupa ce medicii vor efectua necropsia. Pe pagina lui de Facebook au aparut de de mesaje de condoleante, iar toti sunt inca socati de destinul tragic pe care acesta l-a avut.

marian

“Baiatul a murit de epuizare! A baut vodka si Redbull si a facut un infarct ischemic! Faptul ca ambulanta a venit la 40 minute nepregatita pentru resuscitare i-a fost fatala! Baiatul a murit cu zile! Pacat”, a scris unul dintre prietenii lui pe pagina de Facebook.

D.C.

Citeste despre: marian mezdrea


Share On Facebook