Varciu

Dupa ce in ultimul an nu s-a intamplat nimic interesant in viata lui din punct de vedere sentimental, iata ca sfarsitul de an 2015 il gaseste pe Liviu Varciu mai indragostit ca niciodata.

Liviu Varciu isi pierduse orice speranta ca va gasi femeia perfecta. In prag de sarbatori, minunea s-a produs si se pare ca realizatorul TV iubeste din nou.

Frumoasa Leyla nu se dezlipeste de Varciu
Frumoasa Leyla nu se dezlipeste de Varciu

Aflat la Sighetu Marmatiei, acolo unde va prezenta Revelionul 2016, fostul sot al Adelinei Pestritu a fost vazut tot mai des in preajma unei tinere extrem de sexy.

Varciu

Dovada sta in imaginile primite pe adresa redactiei noastre, pont@ cancan.ro, in urma cu putin timp. Potrivit sursei noastre, cei doi au petrecut ultimele zile impreuna si pare ca se inteleg de minune.

Varciu

"Liviu a fost invitat sa prezinte Revelionul la Sighetu Marmatiei , dar el este cazat la un hotel. S-au cunoscut printr -o cunostinta a domnului Marin, dupa ce a vazut o poza cu ea. Stiu ca sunt nedespartiti. Are 23 de ani si s-a intors recent de la Londra unde a si locuit cu parintii cativa ani. Nu i-a placut niciodata la Londra. A mers de gura parintilor. A terminat universitatea acolo. Dincolo de toate astea, fata pe care o cheama Leyla este un copil educat si este foarte frumoasa", a declarat sursa noastra pentru

Citeste si

A vrut, dar nu s-a putut! Adevarul despre relatia dintre Liviu Varciu si Nicoleta Nuca

S-au cuplat? Liviu Varciu si Diana Dumitrescu se sorb din priviri si…

Varciu

Marcat de Adelina Pestritu

Fosta soţie l-a marcat pe Liviu Vârciu! Şi-a dorit ca mariajul să ţină până la adânci bătrâneţi, însă destinul a avut alte planuri cu ei!

Adelina a fost prea mică să se mărite. Am iubit-o foarte mult, sunt convins că şi ea m-a iubit foarte mult. Va fi povestea vieţii mele. A fost iubirea vieţii mele şi va rămâne iubirea vieţii mele.

Banii au fost o problemă în căsnicia noastră. Ea fiind puştoaică a greşit. Nu mi-am înşelat fosta soţie nici măcar cu privirea. Putea să treacă Jessica Alba pe lânga mine că nu o vedeam“, a declarat Varciu

Livia Lixandru

Citeste despre: liviu varciu, liviu varciu relatie leyla, liviu varciu indragostit leyla


Share On Facebook