Loading the player...

Natalia Mateuţ e cunoscută în lumea mondenă a Capitalei, unde s-a remarcat mai întâi prin cluburile de lux, apoi ca asistentă într-o emisiune mondenă, iar Petrişor Valentin Ionuţ, zis Dinte deţine o agenţie de detectivi privaţi. Povestea de dragoste dintre cei doi nu este deloc străină publicului, timp de şase ani relaţia celor doi a fost presărată cu toate condimentele.

În tot acest timp s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori, ultima tentativă de reîmpăcare a avut loc în luna decembrie a anului trecut, chiar de ziua ei de naştere. Imaginile de mai jos, pe care CANCAN.ro vi le arată în exclusivitate, sunt de la petrecerea vedetei ce şi-a organizat-o cu ocazia împlinirii a 26 de ani.

Ultima tentativă de reîmpăcare ce a avut loc chiar de ziua Nataliei, a eşuat.
Ultima tentativă de reîmpăcare ce a avut loc chiar de ziua Nataliei, a eşuat.

Însă nu a fost cu succes nici de această dată, deoarece CANCAN.ro a aflat cum i l-a ”furat” pe Valentin focoasa Calina, nepoata ex-premierului Petre Roman şi vă arată primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz.

Cei doi au început anul împreună şi au fost filmaţi în miezul zilei, în timp ce mergeau la o cafenea. Păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, iar gesturile lui Dinte faţă de fiica Catincăi Roman, în vârstă de aproape 18 ani, erau destul de intime am putea spune.

Dinte şi Calina, formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.
Dinte şi Calina, formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

Poate acest comportament se datorează faptului că se cunosc de ceva timp, cei doi au tatonat terenul încă din vara  anului trecut, când se aflau la mare, dar abia acum s-au concretizat lucrurile.

I-a atras atenţia cu formele sale sexy

Calina Dumitrescu are aproape 18 ani, însă fiica designerului Catinca Roman şi a dansatorului-stripper Petre Dumitrescu, zis şi Bebe, a crescut şi a devenit o domnişoară în toată regula. Fiica celebrei Catinca Roman şi-a etalat formele luxuriante, pe care, în aceste poze făcute la mare, şi le scoate în evidenţă cu ajutorul unui costum de baie fistichiu, de firmă. Călina este o apariţie exotică pe plajă. Încet, dar sigur, ea se transformă într-o femeie frumoasă.

Fiica Catincăi Roman a atras toate privirile pe plajă, în vara anului trecut.
Fiica Catincăi Roman a atras toate privirile pe plajă, în vara anului trecut.

Catinca, fiica vitregă a lui Petre Roman, spune despre Călina că este o adolescentă rebelă, că iese mult prin cluburi, însă aceste rebeliuni, altfel specifice vârstei, se situează în limite normale. Mai mult, Catinca şi Călina sunt bune prietene, şi asta face totul mult mai simplu.

Victor Maximilian

Citeste despre: dinte, natalia mateut, calina dumitescu, cel mai nou cuplu


Share On Facebook