Gabi Cristea
Gabi Cristea iese rar la evenimente mondene impreuna cu sotul ei

Sunt impreuna de cinci ani, dar nu pot sta separat prea mult timp.

Gabi Cristea si sotul ei fac echipa buna si acasa si in afaceri, iar bruneta l-a "angajat" la atelierul ei de croitorie. Marcel nu coase si nici nu deseneaza, dar e baiatul bun la toate.

Marcel Toader, sotul Gabrielei Cristea, face bani frumosi din afacerea cu piscine, insa lunile de iarna sunt moarte, astfel incat fostul rugbist poate spune ca se afla in somaj.

Gabi Cristea iese rar la evenimente mondene impreuna cu sotul ei
Gabi Cristea iese rar la evenimente mondene impreuna cu sotul ei
Insa, cum nu suporta sa stea si sa treaca timpul pe langa el fara folos, Marcel si-a gasit o noua ocupatie, de care este foarte incantat: "Marcel se plictiseste acasa. Pana in martie, el nu prea mai mare de lucru, asa ca ma ajuta pe mine la atelier. Nu face haine (n.r. rade), insa ma pot baza pe el pentru orice. In primul rand, ma ajuta la contabilitate, pentru ca eu chiar nu ma pricep. Cand aud de cifre, nu inteleg nimic, iar el este mult mai experimentat, asa ca nu exista nici o sansa sa fiu pacalita. In plus, sta cu noi, ne aduce mancare si cafele de la restaurant, mergem impreuna sa cumparam materiale si ne binedipsune, in general. Desi pare un tip dur, Marcel este foarte vesel, mereu pus pe caterinca", a declarat Gabi Cristea, pentru CANCAN.ro.
Gabi Cristea si Marcel Toader s-au casatorit civil la Paris, in urma cu patru ani, in compania a doar cativa prieteni
Gabi Cristea si Marcel Toader s-au casatorit civil la Paris, in urma cu patru ani, in compania a doar cativa prieteni
Dinolo de alura de tip distant, afaceristul este o cu totul alta persoana in compania prietenilor si a cunoscutilor, avand foarte multe calitati la care cei straini chiar nu se asteapta: "Marcel este sufletul petrecerilor. Canta, danseaza, face glume, binedispune pe toata lumea. E un tip foarte sociabil, iar prietenele mele il plac foarte mult, de aceea nu am avut nici o problema sa-l aduc la atelier sa stea cu noi", ne-a mai spus Gabi. Cum momentan nu a gasit un proiect interesant pentru care sa se intoarca in televiziune, bruneta isi dedica tot timpul muncii la atelier: "Pregatesc o colectie de rochii e mirese pe care sa o lansez in primavara. Cred ca voi face in jur de 15 modele, nu vor fi chiar foarte multe. pana atunci, lucrez pe comanda si nu ma plang. Am ceva cliente", ne-a mai spus Gabi.

Dana Enache

Citeste despre: gabi cristea, sot, casa de moda


Share On Facebook