Fulgi

Emotii si lacrimi pentru Viorica si Ionita din Clejani. Fiul lor, Fulgy a fost internat de urgenta in spital, in urma cu doar cateva ore.

Se pare ca adolescentul a fost dus de urgenta la unitatea medicala pentru ca acuza dureri acute de cap si prezinta simptome clare de raceala puternica.

Fulgy a mai fost internat in urma cu doua saptamani
Fulgy a mai fost internat in urma cu doua saptamani

 Viorica si Ionita au intart in panica, pentru ca Fulgy a mai avut probleme de sanatate in urma cu ceva timp, ceea ce le da de banuit.Tanarul si-a revenit abia dupa ce a fost supus unor perfuzii si injectii.

Fulgi

Starea sa de rau s-a datorat unei raceli pe care baiatul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani nu a tratat-o corespunzator, sperand ca aceasta va trece de la sine.

Citeste si

Viorica ar innebuni daca ar vedea imaginile astea cu Fulgi! A fost filmat cu berea in mana si camasa descheiata!

Viorica de la Clejani da militaria jos din pod! Fulgy nu are voie sa faca asta sub nicio forma! "Jar mananci!"

 Are o relatie foarte buna cu tatal lui

Ionita de la Clejani a facut tot posibilul sa transforme relatia de tata-fiu, intr-una de prietenie si se pare ca i-a reusit. Fulgy este foarte deschis cu tatal lui: “I-am mai zis ca un baiat destept nu calca niciodata stramb si stie sa iasa mereu din orice situatie. L-am rugat sa-mi spuna mie tot, daca cumva va fi nevoie de ceva sa pot sa-l ajut. Sa nu-i fie frica de mine ca mie imi era tare frica de tata si n-a fost bine deloc.” , a declarat Ionita.

L.L

Citeste despre: fulgy, fulgy clejani internat spital


Share On Facebook