Banel Nicolita

Fotbalistul care joaca la echipa Viitorul Constanta se pare ca a facut pace cu tatal sau, dupa mai multe probleme care au aparut pe parcurs, in ciudata faptului ca era discreditat prin intermediul mass-mediei de el.

Viata lui Banel Nicolita nu a fost atat de buna cum este acum pentru ca sportivul a avut o copilarie nefericita, din cauza ca parintii lui nu prea au avut ce sa ii ofere, din cauza ca nu aveau o situatie financiara atat de buna. Pentru ca a reusit sa scape din saracie si sa se ridice din punct de vedere profesional, Banel nu a uitat de unde a plecat si si-a ajutat fiecare membru din familie, cumparandu-le fratilor sai apartamente si masini.

Banel Nicolita este fotbalist
Banel Nicolita este fotbalist

Chiar daca tatal sau nu prea tine cu el si de fiecare data cand are ocazia vorbeste urat despre el se pare ca Banel Nicolita si-a iertat tatal. "Relatia dintre mine si tatal meu este buna. Am vorbit cu el acum cateva zile sa vad ce mai face. Acum sunt la antrenamente!", a declarat fotbalistul pentru CANCAN.RO.

Tatal lui Banel Nicolita
Tatal lui Banel Nicolita

Banel Nicolita
Banel Nicolita

CITESTE SI:

Adevarul despre relatia dintre Banel Nicolita si tatal lui! Ce se intampla intre ei dupa ce ani la rand s-au certat continuu

Banel Nicolita a primit umilinta suprema! Si-a ingropat fratii in bani, iar acestia si-au batut joc de el!

Ii doreste binele tatalui sau

Pentru ca tine la tatal sau, Nicolita are grija de el sa nu ii lipseasca nimic. Sportivul i-a cumparat acestuia o case pe care a avut grija sa o si renoveze. Chiar daca fiul sau ii da bani cat sa se descurce financiar, tatal fotbalistului a plecat in Franta, la cersit pentru cateva luni. Insa, a fost adus inapoi de Banel, care i-a promis ca il va sustine financiar daca se cuminteste. Desi nu a renuntat la vechile metehne, bautura si noptile pierdute, Nicolita senior s-a mai linistit, mai ales ca fiul lui il ajuta cu tot ceea ce poate.


Oana Pascaru


 

Citeste despre: banel nicolita fotbalist, banel nicolita impacare tata


Share On Facebook