Bărbaţii din viaţa Antoniei s-au dat cocoşi. S-au înjurat şi s-au ameninţat cu bătaia la telefon!
Antonia si Vincenzo, pe vremea când erau fericiţi împreună

CANCAN.ro a aflat că între Velea şi Vincenzo au existat discuţii aprinse, ca între bărbaţi, după ce vedeta TV a recunoscut în faţa familiei că are o relaţie cu artistul.

Antonia şi Alex Velea se numără printre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar în prezent locuiesc împreună, au şi un copil pe nume Dominic, care în decembrie 2015 a împlinit un an. Până să construiască ce au în momentul de faţă, cei doi cântăreţi au avut de înfruntat un război ce aproape i-a secat de energie. Cea mai grea luptă a fost cu Vincenzo, care i-a acuzat că au fost împreună încă din timpul mariajului brunetei cu el. La un moment dat, în certurile pentru custodia micuţei Maya, fetiţa Antoniei cu Vincenzo - care locuieşte în Italia cu rudele afaceristului, a intervenit şi Velea, însă doar pentru a-şi proteja iubita, care se afla sub tensiune după ce soţul ei o ameninţa că o va distruge. Vă redăm o parte din stenograme, iar apoi continuăm şirul poveştii. Vincenzo: “Asculta-ma putin. Tu vorbesti cu mine, Anto. Cu mine, personal, nu cu familia mea si cu toti. Cu mine. Tu vorbesti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea… Eu te distrug personal, Anto!
Antonia: “Ma omori!” (Continuarea o puteţi citi AICI)
 
Şi cum vă spuneam, după acest episod, cu ochii în lacrimi, Antonia s-a plâns iubitului ei, care nu a stat pe gânduri şi l-a telefonat pe Vincenzo pentru a stabili termenii amiabili în acest sens. Mai exact, fără ameninţări. Discuţia dintre cei doi nu a fost deloc una simplă şi s-a lăsat cu anumite cuvinte grele pe care nu le mai reproducem, însă cert este că, până la urmă, situaţia s-a rezolvat, iar în prezent, Antonia, Velea şi Vincenzo sunt în relaţii mult mai bune. Totul se întâmpla în iunie 2014, când Antonia era însărcinată în 3 luni cu Dominic, iar cei doi erau despărţiţi deja de doi ani. ”Public nu au spus nimic, dar au fost discuţii, scandaluri între ei. Familia Castellano şi a ei. Au fost multe la mijloc, multe nereguli. Vincenzo a fost foarte rănit pentru că Antonia a ieşit cu Alex. L-a durut, el a iubit-o mult. Ea s-a refugiat în Alex. Nu a fost să fie. Alex face orice pentru ea, orice. Are grijă să nu-i lipsească nimic, pentru el este totul. Nu a rezistat când a văzut că este ameninţată, a făcut pe cocoşul în casă. Vincenzo a încetat să o mai ameninţe după discuţia cu Alex. Apoi lucrurile au fost clare între ei. acum, doar binele copilului contează pentru toţi. Maya să fie bine. Procesul e pe terminate, în fiecare săptămână tribunalul din Italia dă semne că se finalizează ancheta, dar sunt speranţe false. Încă nu e nimic la orizont. Şi pe ei îi ţine blocaţi, pentru că aşa îşi vor şti drepturile legale, ce au stabilit pentru fetiţă. Acum e toată lumea bine, dar a fost nevoie de câţiva ani ca întreaga tavatură să treacă. Ştii cum e, timpul vindecă tot.”, a declarat o sursă din anturajul Antoniei.
 
Atât de bune sunt relaţiile între cele două familii încât înainte de Crăciun, cei doi artişti au vizitat-o pe Maya chiar în casa lui Vincenzo din Italia, iar despre asta puteţi afla mai multe de AICI. Antonia este fericită cu Alex Velea, iar Vincenzo şi-a găsit dragostea lângă o altă domnişoară, tot o tânără de aceeaşi origine ca şi el. Despre noua relaţie a afaceristului italian puteţi citi mai multe în acest material.
 
Eva Stan
 
Citeste despre: antonia, vincenzo castellano, antonia divort, antonia si veea, antonia copil


Share On Facebook