Cum sa aduci barbatul Balanta la orgasm? 4 sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa-l satisfaci 100%!

Nativul din aceasta zodie este un pacifist, un rafinat si un visator, iar aceste trasaturi il caracterizeaza si in comportamentul erotic. Diplomat atat in pat, cat si in societate, nativul Balanta considera ca, in dormitor, ambii parteneri au drepturi egale. In acest sens da dovada de o indelunga rabdare in a cunoaste si apoi satisface poftele partenerei.

Daca ai un iubit in zodia Balantei te poti considera foarte norocoasa. Dorinta ta este ordin pentru el. Daca stii ce-ti doresti va fi o joaca de copil sa-l cuceresti.

1. Pozitia sexuala preferata: lingurita

Nu este de mirare ca majoritatea amantilor din zodia Balanta prefera pozitia linguritei. Intrucat este o postura sexuala foarte intima, aceasta permite imbratisarea tandra a partenerei. Aceasta pozitie este cea mai echilibrata din punctul de vedere al dozei de placere pe care fiecare o primeste. El poate sa-ti stimuleze usor clitorisul in timp ce tu ii poti seduce cu atingeri tandre in zona testiculelor.

2. Tehnici preferate: sexul tantric

Barbatul Balanta este adeptul preludiilor prelungite. Ii place sa combine arta de a iubi cu linistea. Prin urmare, cand ai ajuns in pat cu o Balanta nu te grabi. El este un amant care da dovada de rezistenta si-i place sa pastreze un ritm constant. Adora sa mangaie si sa fie mangaiat. Reprezentantul acestui semn zodical este un bun cunoscator al trupului feminin si-i exploateaza zonele erogene cu o fantezie iesita din comun. Pentru el, amanta ideala trebuie sa fie cat mai relaxata si mai rabdatoare. Daca totusi preludiul ti se pare prea lung, poti prelua comanda, insa trebuie sa dai dovada de mult tact si diplomatie.

3. Ce-i place barbatului Balanta in pat: stimularea anala

Zonele erogene ale barbatului Balanta sunt spatele si zona anala. Il poti aduce in culmile placerii stimuland aceste zone. Acesti barbati se excita foarte usor cand sunt atinsi in timpul unui dans erotic sau cand, pur si simplu, sunt mangaiati pe spate de sfarcurile partenerei. Cand vine vorba de comunicarea in pat, nimic nu este flatant pentru acest barbat decat un compliment la adresa frumusetii fizice cu care acesti nativi sunt inzestrati adesea.

4. Ce nu-i place barbatului Balanta in pat: vulgaritatea

Cand te pregatesti sa imparti o noapte plina de pasiune cu un barbat Balanta ai grija ca luminile sa fie cat mai estompate. Comportamentul vulgar nu este pe placul acestui amant fin si manierat.Share On Facebook