Mihai bendeac

Mihai Bendeac a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre zvonurile care circula in legatura cu orientarea sa sexuala. “Nu sunt gay, nu sunt bisexual”, a spus comediantul.
 

De-a lungul timpului, au circulat zvonuri potrivit carora Bendeac s-ar iubi si cu barbati, insa actorul nu a comentat. Acum insa, actorul a lamurit lucrurile. “Stiu ca s-a tot spus ca sunt gay sau bisexual, ma amuz de fiecare data cand aud asta. Nu este nimic adevarat, recunosteam daca mi-ar fi placut barbatii.
 

bendeac
Nu sunt impotriva relatiilor intre persoane de acelasi sex, fiecare e liber sa faca ce vrea. Mie insa imi plac femeile, ”, a declarat actorul pentru CANCAN.ro.

 

La un pas sa fie prins

bendeac
El spune ca multi dintre barbatii femeilor  cu care s-a iubit credeau acelasi lucru. “Radeam cu lacrimi cand ele imi spuneau asta. Barbatii lor le ziceau ca n-ar avea vreo problema sa le lase singure cu mine, si asta pentru ca sunt gay. Luati de aici, spuneam in sinea ma si ma amuzam teribil”.  Bendeac a povestit si un episod mai putin placut. “Eram cu o femeie in pat si a venit sotul ei acasa. Atunci am crezut ca o sa iasa rau, ca o sa ma alerge, ca va iesi cu bataie. Eram dezbracat, norocul meu a fost ca partenera de sex a avut prezenta de spirit si a reusit sa evite un scandal monstru. S-a dus direct la barbat, el abia intrase pe usa, a inceput sa-l pupe, l-a tras intr-un colt, iar eu am reusit sa scap”, a mai spus actorul.

Nu vorbeste de Vancea

vancea
Cand vine vorba de Roxana Vancea, Bendeac nu este prea vorbaret. Intrebat daca s-a iubit cu bruneta, asa cum s-a vehiculat in ultimul timp, comediantul s-a eschivat. “Nu comentez, n-am ce sa spun in aceasta privinta. Nici eu, nici Roxana nu vom vorbi vreodata pe aceasta tema.
vancea
Este o buna prietena de-a mea, restul e tacere. Nu-mi place sa ma laud cu femeile din viata mea”
, a mai spus el. (B.G.)
 

Citeste despre:mihai bendeac femei, mihai bendeac sex


Share On Facebook