bianca dragusanu
Bianca dragusanu alaturi de mama ei.

De Ziua Internaţională a Femeilor, Bianca Draguşanu a izbucnit în lacrimi, după ce şi-a sunat mama în direct. Vedeta a fost emoţionată la auzul vocii mamei ei.

Bianca Drăguşanu, emoţionată până la lacrimi

Bianca Draguşanu a fost copleşită de emoţii şi a izbucnit în plans în momentul în care i-a auzit vocea mamei sale. Vedeta a sunat-o să ii ureze toate cele bune, să ii spună încă o data cât de mult o iubeste şi că îşi doreşte să mănânce o mâncare gătită de aceasta.

 

"Te-am sunat să îţi spun că tu eşti îngerul vieţii mele, mi-este foarte tare de tine, în weekend vin acasă. Mamă, să îmi pregăteşti boboci de raţă, vreau să mă joc cu ei ca atunci când eram mică şi mi-e dor să mănânc tot ce faci tu bun.", a declarat Bianca Drăguşanu.
 

Fosta asistentă TV a mai adus în discuţie faptul că mama ei vreo să o facă bunică:"În ultima perioadă când vorbim la telefon îmi spune că vrea să o fac bunică, sora mea are copii, dar mi-este foarte dor de ea.

Bianca Dragusanu alaturi de Victor Slav.
Bianca Dragusanu alaturi de Victor Slav.

 

Bianca, mai fericită ca niciodată în braţele lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să-şi împărtăşească sentimentele de iubire, la mai bine de un an de când au divorţat. În ciuda gurilor rele şi scandalurilor, se pare că într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă relaţiei lor.

 

Anca Toma
 

Citeste despre:bianca dragusanu in lacrimi, a izbucnit in plans, a vorbit cu mama ei


Share On Facebook