Dincolo de atenţia de care se bucură atunci când iese în public şi de câştigurile pe care le are, sau poate tocmai din aceste cauze, Biancăi i se permite să încalce şi regulile de circulaţie, reguli pe care toţi trebuie să le respecte cu sfinţenie.

Grăbită să-şi trăiască viaţa la maximum, fosta doamnă Slav nu mai are răbarea necesară în trafic. Aceasta a fost filmată de paparazzii CANCAN.RO încălcând de mai multe ori regulile de circulaţie.

 

Bianca şi-a propus să ajungă la biserică cu orice preţ
 

Nu este un lucru străin faptul că Bianca este o persoană credincioasă şi îi multumeşte lui Dumnezeu, ori de câte ori are ocazia, chiar şi pe site-urile de socializare, fiindu-i recunoscătoare pentru ceea ce este şi ceea ce are. Dacă Iisus ar reveni pe Pământ, cu siguranţă Bianca i s-ar dărui mai ceva decât lui Bote. Până atunci, însă, încearcă să i se dăruiască cu măsură, cum poate şi ea, la el acasă.


 

După o zi plină, în care a avut de făcut mai multe drumuri, fosta roşcată şi-a făcut timp pentru a ajunge şi la biserică, să aprindă lumânări şi să se roage lui Dumnezeu să rămână însărcinată. Şi pentru că drumul spre biserică e pavat cu intenţii bune, dar şi cu multe ambuteiaje, blonda a încălcat mai multe reguli de circulaţie, pe parcurs.
 

Mai întâi, fosta asistentă Tv nu ţine cont de culoarea semaforului şi pe culoarea roşie, riscând astfel să îşi pună permisul auto în pericol, dar mai important decât atât, riscându-şi viaţa. Şi asta nu e tot… Pentru că probabil nu a mers în viaţa ei cu tramvaiul, Bianca s-a gândit să vadă totuşi cum e pe şine. Şi s-a pus cu maşina fix acolo, ca să fie prima la semafor.

Bianca Drăguşanu îşi doreşte cu ardoare un copil

Frumoasa blondă are aproape tot ce îşi doreşte, mai puţin un copil şi un bărbat adevărat cu care să-l facă. Bianca se declară mulţumită şi satisfăcută pe toate planurile, dar vrea să încerce să vadă cum este şi în postura de mămică. Ea şi Victor spun că o să aibă răbdare şi încredere, că Dumnezeu le va da acorda această şansă, de a fi părinţi, la momentul potrivit.
 

''Merg des la biserică şi mă rog într-adevăr să rămân însărcinată. Ştiu sigur că se va întâmpla, dar asta când va vrea Dumnezeu, în EL am încredere şi nu mă gândesc să apelez la inseminarea artificială. Eu şi Victor ne dorim cu adevărat acest copil şi o să avem răbdare.'', a declarat Bianca pentru CANCAN.RO.

Citeste despre: bianca dragusanu, reguli de circulatie, pilot


Share On Facebook