Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu trece printr-o perioada infioratoare. Pe langa faptul ca i s-a spart un vas de sange la ochi, diva s-a ales si cu o alergie care s-a extins pe aproape tot corpul.

Bianca Dragusanu
Cu doua zile inainte sa vina din New York, Bianca Dragusanu s-a imbolnavit, iar in tara a stat numai pe antibiotice. Din cauza medicatiei puternice, vedeta TV s-a ales cu dureri de stomac si cu ficatul marit. Doza de pastile a fost mult prea mare fata de cat suporta roscata, motiv pentru care a avut de suferit in continuare.

Ochiul Biancai este insangerat
Ochiul Biancai este insangerat

Bianca Dragusanu a tusit zile intregi, iar din cauza asta i-a plesnit o vena la ochi sia stfel i s-a fomat un cheag de sange. Iubita lui Victor Slav trebuie sa suporte situatia o luna, caci nu-i va trece mai devreme. Dupa acest episod nefericit, CANCAN.ro a aflat ca Bianca se lupta si cu o alergie puternica. "A luat multe pastile si din cauza asta are aceasta problema. Nu stie ce sa mai faca. A luat si pastile pentru alergie. Are pe coate, pe abdomen. Am vazut-o eu cum isi lua si pastile. E vecina cu mine in complex.", a declarat o sursa apropiata.

Bianca Dragusanu a fost nevoita sa iasa asa din casa
Bianca Dragusanu a fost nevoita sa iasa asa din casa

Bianca are mancarimi pe coate si pe abdomen din cauza acestei alergii si a mers de urgenta la medic pentru a afla ce s-a intamplat si cum poate sa o trateze. "Doctorul i-a spus sa nu se mai enerveze, pentru ca si asta este un factor, iar apoi sa ia o medicatie specifica acestei afectiuni. Bianca nu prea este bine, dar o ajuta si Victor.", a mai spus sursa noastra.

Bianca are ochiul drept rosu din cauza cheagului de sange
Bianca are ochiul drept rosu din cauza cheagului de sange

Citeste si:

Cum s-a razbunat Bianca Dragusanu pe Victor Slav, dupa ce a aflat ca a plecat in vacanta cu amanta!

Părăsită de Victor pentru alta, Bianca Drăguşanu s-a orientat! CANCAN.RO are imaginile!

Cancan


Larisa Ciuta

Citeste despre: bianca dragusanu, victor slav, bianca ochi rosu, bianca dragusanu alergie, cancan


Share On Facebook