Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a declarat ca a avut nenumarate certuri cu iubitul ei, insa toate din vina ei, caci e o persoana impulsiva.

Sunt impreuna de cinci luni, insa nu sunt atat de norocosi incat sa nu aiba macar o discutie aprinsa. Bianca Dragusanu si Victor Slav au avut mai multe dispute, dar pana la urma tot impreuna au ramas, caci se iubesc mult. "Prima data m-am certat cu Victor din cauza mea. Eu sunt impulsiva, vulcanica si automat reusesc sa-l enervez. Mi-a zis ca nu ar trebui sa spun toate lucrurile despre viata mea, ca dau prea mult bani pe haine si multe altele", a mai spus roscata.

***


Astazi, la "Happy Hour", de la 17.30:

Mirii anului, Bianca Dragusanu si Victor Slav, vin la Catalin Maruta sa vorbeasca despre planificarea celui mai asteptat eveniment monden.

Cum s-au hotarat cei doi sa se logodeasca tocmai in sezonul divorturilor si care sunt extravagantele pe care si le doresc pentru nunta, afli azi de la 17.30 la ProTV.
***

Bianca a declarat ca se intelege de minune cu familia prezentatorului meteo de la Pro tv. "Mama lui Victor gateste foarte bine si ne intelegem minunat. Prima data a fost o intalnire in familie si a venit si sora lui. A fost de parca ne cunoastem de o viata", a spus Bianca.

Bianca Dragusanu

"Mi-am imaginez deseori cum e sa imbatranesc alaturi de Victor. Sa fim doi batranei care se sicaneaza prin parc. In momentul de fata sunt sigura pe ce fel de femeie sunt si ce fel de dorinte am si nu imi e teama. Uneori se intampla sa pierzi si persoanele dragi. Se pot schimba lucrurile de la un moment la altul. Eu gandesc pozitiv, dar nu vreau sa ma pronunt in ceea ce ne priveste", a mai spus vedeta.

C.C

Citeste despre: bianca dragusanu, cearta, victor slav, nunta


Share On Facebook