bianca
Bianca a incercat sa se arate binedispusa, la Vama Veche

Bianca Dragusanu este mereu cu zambetul pe buze si nimic nu lasa sa se vada durerea pe care o poarta in suflet de foarte multi ani. Vedeta a avut o copilarie foarte grea si spune nu a avut norocul sa aiba o familie unita.

Pentru prima oara Bianca Dragusanu si-a deschis sufletul si a vorbit despre cel mai mare regret al ei. Roscata nu a avut niciodata o familie si spune ca din sertarul ei cu amintiri lipsesc pozele de Craciun.

Bianca a incercat sa se arate binedispusa, la Vama Veche
Bianca a incercat sa se arate binedispusa, la Vama Veche

"Mi-am dorit foarte tare sa am poze in familie, poze de Craciun, cu totii impreuna. Eu nu am asa ceva. Nu am avut familie. Chiar daca am avut parte de ambii parinti, prezenta lor a fost separata in viata mea. In cei 7 ani de acasa, eu nu am fost acasa. ma vizualizez ca pe un copil lasat intr-o padure, care a fost crescut de destin, de soarta sau de Dumnezeu. Sunt convinsa ca lucrurile din prezent au legatura cu trecutul meu. Daca aveam o familie langa mine, probabil ca as fi avut o viata mult mai constructiva", a spus Bianca Dragusanu, la Antena Stars.

Bianca a obosit crunt, la filmarile de la mare
Bianca a obosit crunt, la filmarile de la mare


CITESTE SI
Daca e dragut tipu’, imediat incepe flirtu’! Bianca tine lectii la piscina de cum sa fii… “Dragusanu” cu barbatii!

Bianca Dragusanu, mai sexy ca niciodata! Vezi cum s-a pozat vedeta la primele ore ale diminetii!

Nu si-au refacut viata dupa divortul de Victor

Bianca se simte bulversata
Bianca se simte bulversata

Desi au divortat de patru luni, Victor si Bianca nu s-au afisat inca in public cu alti parteneri. Cei doi au profitat de aceasta perioada pentru a-si linisti sufletul si, poate, pentru a reusi sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste. Ce va urma, doar ei doi stiu!

D.C.

Citeste despre: bianca dragusanu, victor slav


Share On Facebook