Bianca dragusanu

Are o talie de viespe si o silueta ca trasa prin inel, dar asta se pare ca nu este suficient pentru Bianca Dragusanu. Blonda urmeaza o dieta destul de stricta si face eforturi foarte mari pentru a fi mereu in forma. Uite cum se antreneaza!

Arata foarte bine si toata lumea o complimenteaza pentru acest lucru, dar pentru ea nu e de ajuns. Bianca Dragusanu ar face orice sa fie cat mai slaba si, pentru ca nu poate sa practice sport prea mult, din cauza problemelor cu picioarele, a gasit o metoda inedita de a se “misca”.

Pentru ca nu prea poate sa faca sport, Bianca a apelat la o metoda revolutionara de a face miscare
Pentru ca nu prea poate sa faca sport, Bianca a apelat la o metoda revolutionara de a face miscare

CITESTE SI

"S-a vazut tot". Turistii prezenti la mare au ramas uimiti! Bianca Dragusanu si-a desfacut picioarele si...

Lovitura de teatru! Prietenii arunca bomba: Bianca Dragusanu e INSARCINATA cu Victor Slav!

Vedeta a apelat la un aparat inovator de electrostimulare, care se bazeaza pe un costum special care transmite impulsurile catre muschi, o sedinta fiind la fel de eficienta precum cateva ore bune petrecute in sala de fitness.

Vedeta trage tare cu antrenorul personal pentru a mai da jos cativa centimetri
Vedeta trage tare cu antrenorul personal pentru a mai da jos cativa centimetri

Urmeaza un regim alimentar foarte strict

In ceea ce priveste regimul alimentar, toata lumea stie ca Bianca Dragusanu este destul de stricta din acest punct de vedere. Vedeta a avut perioade in care manca extrem de putin, pentru a se mentine cat mai slaba, iar momentele in care lesina din aceasta cauza vor ramane pentru totdeauna in mintea tuturor.

A.D.
 

Citeste despre: bianca dragusanu, bianca dragusanu regim, bianca dragusanu dieta, bianca dragusanu regim alimentar, bianca dragusanu sport, bianca dragusanu trucuri de frumusete


Share On Facebook