bianca victor

Bianca Dragusanu si Victor Slav traiesc o poveste de dragoste departe de camerele de luat vederi, dupa dorinta prezentatorului, insa cu aceasta ocazie, roscata si-a scos ghearele si l-a transformat pe Slav intr-un ... catelus.

bianca si victor
Bianca Dragusanu si Victor Slav au trecut in 2016 impreuna, asa cum era si de asteptat, caci in ultima perioada sunt de nedespartit. Desi nu mai apare la TV, Bianca duce o viata de vis alaturi de fostul sot-actualul iubit, care o rasfata cum stie mai bine, iar vacantele la munte sau vizitele intre prieteni, dar si cinele romantice nu lipsesc din programul celor doi.
Bianca si Victor Slav au fost casatoriti doar sase luni
Bianca si Victor Slav au fost casatoriti doar sase luni
CANCAN.ro a aflat ca Victor Slav a trecut peste amantlacul Biancai cu Cristea, mai ales ca si el a calcat stramb cu asociata lui Alina. Atat fostul moderator meteo, cat si vedeta TV au ales sa lase trecutul in urma, sa traiasca prezentul, sa se bucure de familie si sa isi faca planuri de viitor. Mai mult, Victor nu-i comenteaza iubitei lui si face fix ce vrea ea.
bianca si victor
"Bianca si Victor sunt foarte fericiti. Nu stiu daca ati vazut, dar ei nu mai ies in public. Fac bani impreuna, cu atelierul de croitorie, cu afacerile in constructii. Ei chiar fac bani. Si-au dat seama ca n-au nevoie de nimeni, doar de ei. Acum, in prezent, Bianca il tine pe Victor la picioarele ei, iar el face tot ce ii spune ea. Nu mai comenteaza, pentru ca si ea i-a demonstrat ca e fidela.", a declarat o sursa din anturaj, pentru CANCAN.ro.
Victor Slavc si Bianca sunt impreuna si se iubesc pe zi ce trece tot mai mult
Victor Slavc si Bianca sunt impreuna si se iubesc pe zi ce trece tot mai mult

Larisa Ciuta

Citeste despre: bianca dragusanu, victor slav, victor slav bianca dragusanu, bianca slav


Share On Facebook