Denisa Tanase

Chirurgia estetica este o loterie, iar Denisa Tanase, de la Bambi, a tras cartea necastigatoare cand a ales sa apeleze la injectii si bisturiu. Solista are mult de patimit de pe urma interventiilor nereusite, chinurile fiind ingrozitoare.

Nici nu a scapat bine de o belea, ca a dat de alta! Denisa, jumateta bruneta a trupei Bambi, e protagonista unui calvar al operatiilor estetice ce pare fara sfarsit. Astfel, dupa ce, vara trecuta, a suferit o interventie complexa la nivelul chipului, intrucat siliconul din buze se transformase in bucati care i-au migrat pe obraji, acum s-a pricopsit cu un alt necaz. La fel ca si problema pe care a avut-o la buze, si acum se confrunta cu o chestiune extrem de serioasa, ce-i poate afecta serios sanatatea.

Anii au trecut iar Denisa de la Bambi s-a schimbat foarte mult...
Anii au trecut iar Denisa de la Bambi s-a schimbat foarte mult...


I s-a deplasat implantul la “Serifi de Romania”

Una dintre vedetele participante la show-ul de divertisment “Serifi de Romania”, cantareata s-a ales cu un onorariu frumos, de cateva mii de euro, insa paguba se anunta a fi de valoare direct proportionala cu acest castig. Ca sa nu spunem ca risca, inclusiv, sa ajunga in pierdere.

Bruneta are probleme de sanatate din cauza interventiilor chirurgicale
Bruneta are probleme de sanatate din cauza interventiilor chirurgicale


Din cauza conditiilor neprielnice si a efortului fizic depus la filmarile acestei emisiuni, Denisei i s-a deplasat unul dintre implanturile cu silicon, problema fiind atat de spinoasa, incat necesita o interventie chirurgicala. Astfel, e doar o chestiune de timp pana cand solista va ajunge din nou la cutit, intrucat durerile sunt deja chinuitoare, iar operatia iminenta. Numai ca, avand in vedere toate experientele traumatizante prin care a trecut, bruneta este acum in cautarea unui medic de incredere pentru a scapa de acest necaz ce pare sa se agraveze pe zi ce trece.

A divortat in urma cu un an

Casatorita cu omul de afaceri Cornel Brotac, Denisa a hotarat sa divorteze anul trecut, chiar pe vremea aceasta, din cauza unor neintelegeri repetate. Divortul s-a solutionat, in cele din urma, pe cale amiabila, insa dupa multe luni in care medicul ortoped a taraganat totul.

Alice Nastase

Citeste despre: denisa tanase de la bambi, denisa tanase operatii estetice


Share On Facebook