valentina pelinel

Lucian Iordanescu, parapsihologul din Braila a adus acuze grave la adresa Valentinei Pelinel, spunand ca nu este insarcinata, nu poate face copii. Acest domn nu s-a oprit aici, numind-o pe Valentina ''psihopata care sufera de ninfomanie''.
 

Domnul din Braila a venit cu informatii legate de sarcina Valentinei Pelinel. Acesta a facut-o praf, din nou, pe blonda, sustinand de data asta ca Valentina mimeaza sarcina.

valentina pelinel

 

"Am facut niste masuraturi energetice si eu sunt de parere ca ea nu este nici macar gravida. Nu simt nici o energie de la fat. Este o escroaca sentimentala si o sa spuna ca a pierdut sarcina. Nu mi se pare ca sanii i s-au marit. Este o psihopata care suferă de ninfomanie. Nici macar nu poate face copii", a spus Iordanescu.

 

Cristi Borcea este casatorit cu Alina Vidican

borcea

 

Alina Vidican este cea de-a doua sotie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au casatorit in 2012 si au impreuna doi copii, o fetita si un baiat. Sotul Alinei a fost casatorit timp de 22 de ani cu Mihaela, impreuna cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

 

Loredana Toma
 

Citeste despre:valentina pelinel, sarcina, parapsiholog, braila


Share On Facebook