Alexandra Stan si Dorian Popa

Desi amandoi sunt celebri, nimeni nu a stiut pana acum ca ALexandra Stan si Dorian Popa au format candva un cuplu. “A fost o iubire platonica”, marturiseste cantareata.

Alexandra a povestit in platoul unei emisiuni TV, ca atunci cand aveau in jur de 16 ani, ea si Dorian Popa au format un cuplu. Motivul despartirii a fost acela ca artistului ii placea sa umble si cu alte tinere domnisoare.

Alexandra Stan

“A fost primul meu prieten cand aveam 16 ani. A fost o iubire platonica. Nu s-a consumat relatia. Lui ii placeau si alte fete, de asta s-a terminat relatia. El are o iubita acum, eu nu imi doresc un iubit. Poate facem o piesa impreuna, dar relatia nu cred ca o reluam", a spus Alexandra Stan.

Dorian Popa

Nu are iubit

Alexandra a marturisit ca inca nu are un iubit, insa e deschisa pentru o noua relatie, iar atunci cand isi va gasi marea dragoste, vom afla cu totii.

"Sentimental sunt foarte Ok, sunt foarte fericita. Nu am un iubit, dar atunci cand voi avea, voi merge fericita cu el de mana pe strada. Sunt deschisa din punct de vedere sentimental", a declarat blondina.

R.O.

 

Citeste despre: alexandra stan si dorian popa, cuplu bomba, alexandra stan iubit, alexandra stan relatie


Share On Facebook