Turcescu

Dupa o perioada plina de probleme, Robert Turcescu s-a casatorit astazi cu aleasa inimii lui. Realizatorul TV s-a despartit in urma cu ceva timp, de Oana Sarbu, alaturi de care a trait mai multi ani.

Robert Turcescu a declarat ca este un om fericit si ca isi doreste foarte mult un copil, insa, este la fel de discret ca intotdeauna, in ceea ce priveste viata personala.

Turcescu

Turcescu

 

Cea care-i sta alaturi reputatului Robert Turcescu a capatat un statut deosebit. Incepand de azi, frumoasa blonda este doamna Turcescu.

Citeste si

 Primele imagini de paparazzi cu Robert Turcescu si noua lui iubita! Jurnalistul nu se poate abtine sa nu ii faca asta in public!

Despartirea de Robert Turcescu a lasat urme adanci! Cum s-a comportat Oana Sarbu la prima aparitie publica dupa separare

Relatie de 10 ani cu Oana Sarbu

 Robert Turcescu si-a refacut viata. Timp de zece ani a avut o relatie frumoasa cu actrita Oana Sarbu, insa cei doi au hotarat de comun acord sa se desparta, la inceputul acestui an.Si-au dat seama ca au planuri diferite, asa ca au decis sa mearga pe drumuri separate, insa au ramas in relatii amiabile. Iata ca Robert Turcescu a ales sa-si refaca viata mai curand decat s-ar fi asteptat unii, iar acum simte din nou fiorii iubirii.

L.L

Citeste despre: robert turcescu, robert turcescu s-a casatorit


Share On Facebook