Victor Slav

Victor si Bianca au incercat sa-si tina relatia departe de ochii presei, si au evitat sa dea prea multe declaratii despre cum decurg lucrurile intre ei. Iata ca, fostul baiat de la meteo, vine cu noi marturisiri despre cum decurg lucrurile in relatia lor

 Toata lumea se intreaba ce este de fapt intre Bianca si Victor. Au sau nu o relatie? Se mai iubesc? Realizatorul tv a facut declaratii uimitoare, in urma cu doar cateva minute si a tinut sa lamureasca lucrurile.

Victor Slav

" Bianca s-a uitat la emisiunea la care eu particip. Nu a fost in platou. S-a uitat de acasa. Nu a vrut sa vina. I-a placut foarte mult. I-a placut prestatia mea. Noi vorbim lucruri, ne dam sfaturi, atunci cand e cazul. Mi se adreseaza aceeasi intrebare mereu. Nu punem nicio patalama la aceasta relatie. Nu suntem nici iubiti, nici sot si sotie. Nu o pot defini in vreun fel. Lucrurile merg bine intre noi. Orice ti se intampla in viata este cu un scop, sa inveti cate ceva. Era o presiune foarte mare pe noi. Am fost expusi prea mult. Nu as mai face asta inca odata. Nu m-as mai expune atat de mult in fata presei. M-am simtit un strain in propria viata. "Viata bate filmul", ar fi titlul unui scenariu de film, daca ar fi sa ma gandesc la asta. Cand nu mai faci declaratii despre viata ta intima, atunci viata ta intima e buna", a declarat Victor intr-o emisiune tv.

Citeste si

Lovitura de teatru! Prietenii arunca bomba: Bianca Dragusanu e INSARCINATA cu Victor Slav!

Am prins-o pe Bianca Dragusanu in compania lui Victor Slav! Ce faceau atunci cand credeau ca nu-i vede nimeni

Nu mai vrea copil

Bianca Dragusanu s-a gandit ca, cel mai bine pentru o perioada, ar fi sa nu se mai ocupe de conceperea unui copil. Blondina lasa deoparte aceste planuri si se va concentra pe... afacerile sale!

L.L
 

Citeste despre: victor slav, victor slav bianca, victor slav bianca nunta


Share On Facebook